tak po dlouhý době přidávám nějaký foto fáčka bohužel jsem přišel o pc a chvilku trvalo než jsem našel nějakou náhradu fávo je v podstatě hotový a teď pracuju na vozejku (neni to taková sranda jak to vypadalo) ještě bude potřeba rozleštit lak a podle mě to bude ok
kola jsou akorát a jsou to 18" 16" mi přišli hrozně malí a nevyplnili celej podběh tak jsem vzal radši 18" a podle mě jsou ok možná ho časem stříknu do černý nebo hnědý (jak ho má tušim nafin) a tim to končí je to takovej muj oblíbenec takže nemám to srdce na něj patlat kit nebo do něj řezat
sehnal jsme ho ve Švýcarsku v bezcelce za nějakých 45 franků (asi 35€) a kde jinde se dá sehnat netušim...
tak nějaký to pokračování na vleku jde to docela pomalu protože jsem nemohl najít lepidlo kterým by šel předek vleku přilepit.. a kitování spáry taky neni uplně sranda takže jsem zatím tady:
Jo no to mě nenapadlo.. já to dělal podle předlohy s mustangem a ten měl právě jenom takhle tu zadní část.. no ještě to můžu slepit zase dohromady ale to nevim jak bude držet takže spíš to dodělám takhle a buď to k tomu přidám nebo ne....
neboj corro zůstane takhle tady šlo jenom o ty kola původně jsem se do něj chtěl taky pustit ale prostě nemám to srdce do něj říznout na to mám to auto jako takový moc rád takže zůstane takhle...