Ahoj, prodam svý auto. Je to Ford Fiesta GFJ 1.1 r.v. 1992. Najeto má cca 156 400 km. Loni na podzim jsem vyvařil prahy, lemy, kus podlahy a předek a v garáži s tátou nalakoval do barvy z BMW, ale bohužel měsíc na to jsem dostal smyk a přístál v závěji a zastavil se o plot, tudíž je to bouraný na čumák. Opravený to je provizorně, chtěl jsem to přeskládat do druhý kastle níže, ale tak nějak jsem zjistil, že mi to za to nestojí.

Největší problém auta ale je, že mu začátkem května končí technická a že není zaplacená EKOdaň. Jinak to jezdí, brzdí, svítí..

A druhá je taky Fiesta GFJ, ale je to 1.3 r.v. 1996, je celkem bez koroze jen přední blatníky a třetí dveře jsou chycený . Je pojízdná, ale bez papírů. Chybí výfuk od katalyzátoru do zadu. Takže spíš na náhradní díly nebo nějakej projekt.

Chtěl bych za obě tak 5000 Kč, za tu s papírama 3000 Kč, za tu bez 2000Kč.. Sleva při slušném jednání je možná. Asi by bylo možný obě bez papírů, ale pak bych potřeboval papír o likvidaci. A když nepůjdou vcelku, je možnost, rozebrat je do posledního šroubku
Prosím, bez zbytečnejch keců

Jinak na případné a smysluplné dotazy rád odpovím.