Tak je tu Up na Truenu a asi i poslední... Je až na detaily hotovo.... Věcí je dost a vypisovat nebudu. posuďte z fotek. paraboly... turbo vyrobený na koleně usazený... Prosím o komenty
no tak mě se nejvíc asi líbí to turbo toje fakt pecka a pak jak je vymyšlenej ten rám a interier no prostě paráda mě seto líbí někdy mito budeš muset ukázat naživo
Ať ukážeš, že v hloubi duše by si stejně chtěl japonce jo? Vypadá to hezky, to turbo je pěkně zpracovaný, škoda divnýho otvoru ke klapkám, ale nevadí. Jen jsem zatím nepochopil k čemu máš druhej stříbrnej chladič u spolujezdce Jinak rez super, pobouchání super, zadní paraboly taky hodně slušný
joseph tam je vepredu ic, olejovej chladic a pak hlavni chladic motoru ... jinak jo fakt pekny ... jen skoda ty seskvareny kapoty na predni hrane ... jinak parada .. dnseka sem na stanceworks videl nejaky podobny predelavky .. ale tohle by se tam neztratilo ..
nemůžu si pomoct ale strašně moc se sereš s turbem , světlama , a myslím že boro styl se k tomu nehodí na rc by se šiklo udělat pořádnou drift káru s těma vymoženostma co jsi dělal , ale žádná rez ani něco podobnýho . muj nazor