Mazda Miata(s)

Všechny modely se značkou s asijským původem

Moderátor: WjeteF

Mazda Miata(s)

Příspěvekod winie » 10 říj 2011, 17:50

Tak mam konecne hotovo. Teda aspon do ty doby nez me to zas popadne.

Predlohou obou modelů je moje auto. cerveny ve fazi nakupu a bily ve fazi dodelani.
Stavebnice je dobre znama, avsak ne moc kvalitni tamiya.
Tuning na cervene: odriznuty zadni naraznik, vyvrtane a vyrezane veskere otvory pro svetla, zhnuseny lak, vcetne nekolika probrousenych mist. kola jsou 13ky plechy z hondy beat. v interieru nic neni, jen zadni koberec(flock) a nahazeny nejaky dily. no proste chliv.
Tuning na bile: tady uz bylo prace vic, takze vyrez v zadni narazniku, dodelane tazne oka, zadni stabilizator, predelany predni stabilizator, predelane zaveseni kol, natazene brzdove hadicky a kompletne nove vyrobeny vyfuk. Na karoserii moc uprav neni, spis lak, kde jsem se snazil o asi to nejlepsi co jsem schopny s bilou barvou vymyslet, oteviraci kapota, otevrena svetla, doma vyrobene lizatko pod predni naraznikem a F1 style zpetny zrcatka. Interier je kompletni koberec(flock), sparco sedacky a pasy(puvodne z hello kitty supry), vyrobeny ram, sportovni volant, madla na dverich, panel s budiky a shift lightem misto radia. no a kompletne vyrobeny motor. jako zaklad slouzil 2JZ z hello kitty supry, ovsem z toho jsem nakonec pouzil jen viko ventilů, filtr a rozvody. je kompletne vyrobene turbo, svody, downpipe, saci manifold, vedeni k intercooleru, vedeni chlazeni od chladice(taky pochazi z hello kitty supry) no a nejaky dalsi bejkarny v motoru a dodelana prevodovka. to co neni videt je schovane v kufru a to nadrz, spolu s vedenim a autobaterie. kola jsou 15ky watanabe puvodne ze zavodni hakosuky.
par chybek tam je, ale ja jsem spokojeny. par planu s bilou jeste mam, ale uz na ni nemam momentalne naladu. az bude hezky, tak budou lepsi fotky.
Fotky:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
winie
1:18

Re: Mazda Miata(s)

Příspěvekod Krausio » 10 říj 2011, 18:11

takhle to fakt vypadalo když sis to kupoval (myslim 1:1)? jinak se samozřejmně líbí :)
Krausio

Příspěvekod dawe82 » 10 říj 2011, 18:57

se mrkni na zacatek winieho topicu o mazde 1:1 tam mas odpoved .. :D jinak jo .... parada.. libi se mi obe teda vzhledem k tomu co znazornujou .... jen ty wtnb takhle chromove stribrny se mi moc nelibi a radsi bych je videl v gunmetalu nebo v cerny .... ale jinak vazne super provedenej modylek (taky japan viko ventilu se mi libi vic nez modry ....) kazdopadne moc pekny modylky ... paradni provedeni .. a ten lauf je proste narez .. si nemuzu pomoct a vim ze to pisu u kazdyho druhyho prispevku u miaty 1:1...
authorized AUTOart reseller
die cast 1/18,1/24,1/43,1/72 + plast 1/24
Obrázek
dr30 hr31 the boxes of power
moje sbirka
http://www.scalecars.cz/forum/viewtopic.php?f=82&t=4705
dawe82
1:1

Příspěvekod Joseph » 11 říj 2011, 12:50

moc pekny modylky, sice je skoda, ze nekde je nabarvena cerna takova divna, roztrepana, ale to se ztrati. Jinak je to fakt pekny, docela dost si na te bile upravoval Na ty watanabe bych dal nejaky nizkoprofilovky a celkove zmensil odklon. Kdyz clovek srovna disky na bile a cervene, tak mi ani nepripadaj jako 13" plechy.
Obrázek>>>flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
Joseph
Moderátor

Příspěvekod joey » 11 říj 2011, 13:21

já nemam slov. fakt moc pěkný oboje :)
Obrázek
RC DRIFT CLUB PRAHA
joey

Příspěvekod Madish » 15 říj 2011, 16:30

Ta bílá je nádherná, i když má trochu ušmudlaný světla (tvarově jsou každý trochu jiný), tak jako celek to vypadá parádně. Výfuk do strany a stříbrný watanabky mi k tomu dobře sedí.
Celkově si to sladil moc dobře a zpracoval taky 8-) A motor navíc je takovej bonus! :D 8-)
Červená vypadá taky dobře, jen nevim, jestli jsou odřeniny bílý nebo stříbrný, aby vypadyl reálně :)

Ale na tu bílou je hezký pokoukání, supr prcek :)
Obrázek
Madish
1:24

Příspěvekod Rapitok » 15 říj 2011, 19:55

F1 zrcatka, klec ,k tomu sportovni sedacky, cerne lizatko :drool: a do toho vseho poradny vyfuk na stranu , to je nadhera :whistling: Chci videt vic fotek!!! :tt3:
Rapitok
1:72

Příspěvekod winie » 17 říj 2011, 19:12

fotky asi budou, ale nejdriv chci poladit nejaky detaily. kazdopadne diky vsem za komentare. po tolika prace to potesi :)
winie

Příspěvekod M!chaL » 17 říj 2011, 22:00

Tak tohle mě mile překvapilo ! Moc se mi to líbí 8-)
Obrázek
M!chaL
1:12

Příspěvekod Martin » 18 říj 2011, 12:36

To je iné kafe :w00t:
Skate is not a crime!!!
Martin

Zpět na Asia Scene