nj nazor cloveka kterej postavil z vraku nekolik starejch amerik (cuda, 3x replika cobry, mustang 67ht,69fastback, nejaky camaro 69,71 nebo 70 gto) dotah do cr par jdm (ne ja ale spis bratranec .. ale hrabal sem se zase ja

2x r32, micra turbo nebo ep70 1.5 turbo..) a rukama mi proslo nejen v servisu ale i v garazi nekolik desitek aut kterejm se leta venuju(mx5,2x924, 2x931, 1x930Turbo, 1x930targa,ep70 1.3s, 2000GT, Alfa33 1.7, mr2 aw11, AE86 coupe 1.5, a dalsi...) bude urcite na cteni do bohnic vic nez nazor cloveka kterej jako film o autech bere FaF.... (nereknu jednicka se tak nejak dala .. sice dej obslehnutej z point break ale budiz) hele mozna by sis mel chvily cist podobny blbosti a nazory lidi co par aut ridili... pak si nejaky auto porid (az ti bude 18 a pak se skus venovat rizeni a skus si jako ja a winnie projet par okruhu ... krome mostu a sosny nebo brna nejlip zeleny peklo kam se snazim dostat aspon 1x za rok nez ho zrusej... a pak poucuj... uvidis ze az ti nekdo napise nejaky podobne odborny nazory jako tady trousis ty tak se budes smichy valet po zemi jako mi tady...
filmy o autech ?
le mans , winning, gone in 60 seconds (samozrejme verze od haliskiho 1971) vanishing point (opet puvodni ty komedii s vigem se vyhni---) thunderbolt, italian job (zase puvodni a nebo naopak 2010 od clarksona... love the beast, no a kopec klarksnovejch filmu ... nebo treba martin brundles supercars ... pak si taky stahni nejaky dokumenty o automobilkach aby si byl v obraze ... zaklad je porsche, lotus, chrysler, mitsu, nissan a tak ....