Pozor na tuhle barvu, nedávno jsem ji lakoval a je lepší lakovat všechny díly najednou nebo ještě líp mít všechny lakovaný díly na autě a nalakovat to "vcelku" protože stačí dát na nějaký díl malilinko silnější (slabší) vrstvu a rozdíl je značně znát
Konečně pořádně zasvitlo slunko zlaté a tak jsem se vrhnul na plnic a interier.Cást interieru je uz v cerné matné.Jinak okta je komplt v plnici.Jsou na ní drobné nedostatky ale jsem s prací spokojen.Detailnější fotky dodám až bude svítit slunko(dneska u nás prší)
Omlouvám se za 2 příspěvky za sebou.Slunce dnes sice nesvítilo ale trosku jem něco málo nafotil V plnici byl nějáký bordel tak to udělalo místama takové jakokdyby prachové částice...ale jsou malé a vybrousí se Jěště nějáké fotky intose Prosím komenty
dal si priliš silnu vrstvu plniču a vitiahlo ti to všetky ryhy pozor nato ale vybrus cely model 1000 pod vodou a daj jemnu vrstvu plniču nato a potom ešte jemnu a bude to fajne
Zdravim.Mam tady nejáký ten up.Strop a sedacky jsem nabarvil do bílé matné jenze u sedacek se mi zalily detaily tak jsem je musel odbarvit a musim je nabarvit znova - momentálně jsou vytmelené aby pripominaly ty z L&K.Lochy jsem nabarvil do cerné lesklé a auto na nich vypada dost luxusne.Taky pomalu skládám interier. Tady nejáké fotky Snad na tech fotkach neco uvidite .Prosím komenty
Naprosto souhlasim s DaWem... Tyhle kola s černou podle mě vypadaji jako černý koláč Mě by se na tom líbila třeba nějaká pastelová ale nebudu ti do toho zasahovat. Jinak zbytek good.
Práce postupují pomalu jelikož není čas.Něco málo se děje i na sedačkách které už jsem měl v bílé matné ale zalily se mi detaily tak jsem se rozhodl je odbarvit a trosku si sněmi vyhrát.Zatím ještě nevím jak budou vypadat možná bude v zadních sedadlech loketní opěrka a opěrky hlavy budou vysunuté. ) Záchodová uprava sedaček