to TDI: Ano můžeš přijet a jen vystavovat... hodně hezkých aut jezdí jenom vystavovat... to Filip:Zápisné se platit bude z důvodů pohárů,ale ne navšech srazech bude to záležet na organizátorovi zdali nám poháry zaplatí nebo si je budem muset koupit. Ale je ještě v řešení jeden sponzor, kterej by nám je kupoval. Momentálně je to věc řešení pro mě;)
Takže dámy a pánové, přináším vám další novinky, které budou letos panovat soutěží
máme na finále od časopisu Tuning-magazine přislíbeno množství dárkových předmětů a dále report z celé akce.
dále jsem oslovil oblíbený e-shop s modely Smallcars, s tím že nám dodají na finále poukazy pro tři nejlepší minitunery, na odběr modelů na jejich shopu a to konkrétně
1.místo v hodnotě 1500,-
2. a 3. místo v hodnotě 800,-
Myslím, za celý realizační tým, že je to zase krok kupředu a další motivace pro všechny soutěžící
na první stránku sem přidal info o našich partnerech, dám to ještě sem:
Tak aby to nevypadalo, že se snaží jen Marek tak dobrou zprávu vám přináším i já! Nebudou to sice hlavní sponzoři ani partneři, ale podařilo se mi od nich zařídit také nějaké ceny na našema malé velké finále. Můžete se těšit na ceny o které opravdu stojí bojovat například: modely aut, vstupenky do muzea a mnoho dalšího. Zde jsou.
joey píše:Tohle bude fakt pecka Vedete to fakt pěkně
jo musím souhlasit začíná se to pěkně rozjíždět za chvíly budem známý jak tuning Cup a kolik teda bude stát to startovný či co to je? a bude se to platit každej sraz nebo na začátku při registraci?
Jdu pryč, vrátim se až dospěju, nebo až něco dostavím :D
radarr: určitě ho vem Jinak ještě mám jednu organizační úpravu, vzhledem k malé účasti ve dvou kategoriích, jsme se rozhodili je sloučit a tak nám vznikli pouze čtyři soutěžní kategorie .