No původně to byla guma z plastového BMW Z8.Bla to taková hračka.Ze přední strany gumy to byla normál guma a zezadu tohle.Tak jsem ten predek orezal a napasoval na tohle
Zdravim.Celý týden si lámu hlavu jak udelat uchycení tech zatracených lochů Dneska jsem dostal nápad . Kolo jsem vyřezal zezadu a nacpal tam puvodni disk.Je pravda ze je trosku jako rozšířený ale myslím že by to nemuselo vypadat špatně. Kdybych to nechal šel by vidět trošku puvodni disk...ale to by myslím nevadilo Máte někdo zkušenosti z uchycením kol z nějáke hračky které má zadní část stejnou jako moje lochy? Prosím komenty
Neboj jeste to perfektne dodelam......uz jsem vykutil nove drzeni kol....akorat znicim kola z brouka. Jinak o barve jsem uvazoval a libila by se mi bila jenze problem je ten ze interier bude laurin klement (coz je cernobily) no a lochy chci do cerne leskle takze auto bude nejspise jenom cernobile
Vsak pisu ze jsem uz udelal nove reseni pri kterem znizim kola z brouka.Napadlo me to asi 10 minitu po tom co jsem sem vlozil fotky.Myslím že je to lepší řešení
Tak jsem konecne koupil plnic...v sobotu se bude brousit a v nedeli se bude strikat.Jinak jsem upevnil kola.Sice se netoci ale jsou tam.Jeste to musim nejak vymyslet aby se to tocilo. Tady posledni fotky pred plnicem. Jak se vám to líbí...prosím komenty
peknee ja by som to nechal ako to je,predsa nemusia byt všetky nemecke modely rovnake:DD edit:kto by mal pripomienky že škoda je čech tak škoda je uš volkswagen len značky ma škoda:D
fuu...tak ako dobráá škodula:P...len je ravda že je to trochu vysoké:/...ale myslim že ako bolo už spomenute tie mierne A-čka by to vyriešili:)...inak dobrá práca:)
tohle jen Ačka nevyřeší, to chce opravdu menší zásah do podběhů a udělat jakoby vzducháč, jak říkají kluci pokud tam teda chceš tyhle kola, já bych osobně volil nějaké menší, ale tohle je zase něco jiného
Ještě stále čekám na počasí ať můžu na 100% udělat plnič.Mezitím makám na podvozku a zde je nejspíše konečná verze.Možná to dám do decentních áček prosím komenty