Mozna cervena mozna modra....nevim jeste uvidim....zatim barva kastle neni aktualni. Jinak se maka na predni napravě.Prace strasne brzdí chybejici pneu ktere mam domluvene se Sammim.Napravu mam udelanou z merkuru ale nejak to zatmelim aby to neslo poznat Luxusní traktor ne?
Zdravim.Mám tu nějáke UPy.Dnes jsem konečně dodělal zadní část podvozku která chběla (místo kolem rezervy) a taky ladil prední nápravu. Nejdriv jsem musl vyrezat otvor tady uz i s napravou z merkuru estetická stranka se ještě bude vylepšovat mžížka předního nárazníku bude vypadat nejspíše nějak takhle tady chbějící zadek před a po vytmelení-sedí jako z výrob (dělal jsem to podle fotky od marka) prosím nějáke komenty
Octa čeká na plnič tak zatím makám na stovce.Pracuju na plechařině předních blatnících a taky zadních které jsem prodloužil Ještě to je křivé ale to se bude doladovat.Prosím komenty
Doma jsem našel nějáke pneu.Jedno se podobá nizkoprofilovému a druhe je troku hrubsi.Jen stale nevim jestli se tam hodí nebo ne. tady to s nizsim profilem zadek bych musel vybrousit nebo urezat a tady to hrubsi a tady obe spolu vlevo s nizsim profilem a v pravo hrubsi Prosím komenty
tak jsem to na radu zdejší profíku obrousil.Výsledek asi hodinové práce (ještě není ve finální podobě-musím to ještě přesně doladit). Mě se to líbí co vám?