Na těsnění se nezapomíná Ještě budu malinko brousit gumy...... Dnes mi došla TS-13....takže musím zítra pro novou a budu pokračovat v laku....no a pak už jen dodělávky....
sedacky hodne v pohode... mozna trochu pospinit... precejenom v tom nesedis vzdycky cistej a lestenka to taky neni... ikdyz treba je ridic cistotnej... jinak myslim, ze je to tvuj prvni flock a ikdyby ne, tak hodne pekne:) snad jen na tech doorpanels je to uz hodne umeli... ale to se poda:)
koberecky priste zkus naflockovat treba kus papiru nebo plast. desticku a udelej cerne okraje-bude vypadat realneji...
stejnej flok na sedackach i koberci se mi dost nelibi .... budto to chtelo na sedackach udelat jen stred cervene a okraje treba cernou nebo sedou nebo na cely sedacky pouzit jinobarevnej flock .... (a poroc sou zezadu kus cerny a kus cerveny ? )
Intoš mohl být malinko jinak řešený, rozhodl jsem se pro tuto verzi.......koberečky nejspíš ještě zašpiním, fakt to chtělo jinčí barvou, než sedačky.........jo, je to moje první práce s flockem....
A sedačky jsou zezadu černý, jen opěrky jsou červený oboustraně.....nejsou to závodní sedačky, takže opěrky měly oddělávací
tak prez ty okna tam stejne nebude nijak idealne videt tak to treba bude vypadat lip .. jinak flokovani se mi libi .. jen ta jednoodstinovost .... a operky by teda asi meli bejt floknuty i z druhy strany a spodel cernej polomat jäko kozenka .... ale myslim ze na aute s kastli to bude supr a hodne dobrej kontrast ..
Dík dawe82....... Máš pravdu, že skrz okna nebude nic moc vidět.....jen ten kontrast, tak už to nechám tak.....až budu dělat nějáký cabrio, dám si s detaily víc záležet