Já jsem to nechtěl moc zalít, takže jsem to stříkal z dálky, tenký vrstvy. Jen aby byla barevnost dokonalá. Pod dekály přijde TS-13 a tu potom trošku zbrousím, aby dekály sedaly na úplnou rovinu
■ Brzdy ■ Interiér v TS-14 a matném laku ■ Mock-up
parada .. vazne si s tim moc pekne hrajes .. jen ty brzdy to chtelo odchromovat .. ted ti bude blbe drzet barva na brzdicich ktery predpokladam nebudou v chromu ... noo jinak ja bych jeste dal stredy sedacek do barvy kastle (nebo podobny zeleny na stetec.. (z toho spraye se da v pohode odstriknout barva do vicka a pouzit na stetec ... da se dobre i roztirat..)) a predni svetla predpokladam nebudou cerny i zevnitr .... noo a pak k tyhle barve jdou moc pekne cerny kola .. nechas chrom nebo taky premejslis o laku na ne ? jinak celkove to vypada fakt moc pekne .. a to ze tam mas pomik ti nikdy v dokonalym lesku nevadilo .. takze ja se nebojim toho ze by se to ve finale nelesklo jak psi .....
■Asi jsem ten chrom měl sundat no. Ale teď už na tom je surf a černá barva, takže to snad nebude dělat problém. Černou na brzdy je jako základ, poté na to budu nanášet molitanem hlinito-stříbrnou barvu. ■Interiér není ani z 30% hotov. Uvažuji o černo červeným intoši. Kdybych ho dal do zelený, bylo by tý zelený už moc. Takže černo červenej interiér a možná nějáký ten chrom. ■Víklenky pro světla natřu černě vzadu i vepředu. Uvidím, jak to bude vypadat a kdyžtak to přetřu bílou, nbeo chromem. ■Kola právě nevím....možná jen lehkou patinu opotřebení černou barvou a zvýraznění šroubů a matnej lak na ně....
no myslim ze cerny paraboly nebudou vypadat dobre ... uz ty predni svetla v cerny sou takovi "divny" ale uvidis .. myslim ze stribrna bude urcite lepsi ... jinak myslim ze zelena v intosi by se unesla .. ale cervena bude taky dobra .. bude ladit s tema dekalama i kdyz teda cervenozelena kombinace je trochu brutal (treba jako svetr freddfieho krugera .. ) no a kola pokud nechas v chromu tak to zmatneni jim urcite prospeje ... vypada to pak mnohem kovovejc ... no necham se prekvapit jak to bude vypadat u dalsiho upu ..
no tak ja sem tvuj fanda a tenhle projekt je luxus, no k modelu... ty kola bych dal do černý a chrom límce a šroubky do ty zeleny nebo red.Interier bych udělal red sedačky a u paluby bych dal čudliky do zeleny to bych udělal ja ale jeto natobě jakou zvolíš kombinaci intoše a světla bych udělal jen stříbrnou ty středy a nebo obtach ty čtverečky a zadní u těch čirejch stříbrnou ale nwm jak byto vypadalo ale už se těšim na další up a jinak HŠ (a bude nějakej carbon)?????
Parada Wishief! Já se dostal teď domu, tak jsem ubastlil rychle interiér Bohužel 4. června letim na měsíc pryč, tak to bude ležet doma ladem, ale kochejte se Ještě doladíme detaily
to se mi líbí pokud se bojíš smoku, tak ho vem jen do štětce a jemně obtáhni středy koleček a všechny šrouby a zákoutí chromový ofekt se neztratí a budou vypadat líp
no nemaš zač rad koukam na ten vaš projekt a napadlomě že by možna šel udělat takovej menší projekt,a to že koupit model N180sx a dat světla ze silvie S15 nebo S13,ale toby bylo dost pracnýalety bys to určitě dal když tady dělaš takovy Jkary taky bych chtěl umět takhle uprvovat kary a jinak modely budou luxus až budou ve finishi
no smoke ti pujde urcite do hneda .. v malo vrstvach do hnedy jde docela vyrazne ... jinak kola me este napadli bronzovi jak je japonskym zvykem .. to by mohlo k ty zeleny jit pekne .. a k napousteni urcite je vhodnejsi hodne rozredena cerna protoze ma cernej piigment a nebarvi se do hneda ... takhle nejak ..