Wishie : Táta to nepřestříkával , dal dvě vrstvy a docela se to lesklo , ale jestli chceš leštit tak to bezbarvej asi jo no , ale jakej , to ti neporadim promiň Ale myslim že bezbarvej od Tamky nebude dělat problém
ja to prestrikaval na lutusu normalnim pruhlednakem od dupli kterym lakuju vsechno teda .... jinak tahle barva se pekne rozlejva leskne .... ale pruhlednak to chce 100%
■Tak jsem zkoušel ty dva extrakty.... barvu a TS-13. Nedopadlo to dobře. takže jsem koupil jiný typ barvy ve stejném odstínu a s touto novou nemá TS-13 problémy
■Po první vrstvě surfu jsem vytáhl znova spáry a vše začistil 2000 pod vodou
Naposledy upravil Wishieftrottle dne 19 kvě 2010, 17:35, celkově upraveno 2
S TS-13 je ťažko, človek to musí mať v ruke, dobrý nástrek záleží od viacerých vecí ale tento konkrétny číry lak mi už párkrát zožral alebo poškodil dekály, preto sa musí striekať iba vo veľmi tenkých vrstvách Karoséria vyzerá dobre ale ten interiér... rozhodne by to chcelo vymeniť sedačky a volant, ak by si sa chcel viac pohrať, tak aj dverné výplne dávajú k tomu priestor
tak ja myslel že dáš tu 1sportovní ssedačku a jinej volantik,ale jeto na tobě jak to udělaš,a vypada to dobře hlavně bude pecka ta karosa tak HŠ a kdy bude další up???jen se ptam
Tak ten podvozek nic moc, ale ten model je tak trochu unikát sám o sobě, takže peněz nelituju. S kastlí si hraju hezky, ale čím víc se blížím nastřiku barvy a nanášení dekálů, tím víc se bojím, že se něco po*ere! Ten intoš asi předělávat nebudu, jen ho doladím barevně. Sedačky nechám rozhodně tyto. Volant půjde možná jiný...
A myslím, že nejvhodnější kombinace barev do intoše bude červeno-černá, že?
jo to je presne ta pixla co pouzivam .. (teda mam asi 3 + 1tamtu prvni .. jinak odstin je stejnej jen ta fialova plechovka ma vetsi lesk a mnohem snadneji se s ni udela hladkej lesklej povrch ... jinak pekne .. spary vypadaj pekne ostre a ciste .. jinak s interierem urcite neco vymyslis aby nebyl tak nudnej a prazdnej ..
ja tu barvu miluju .. bych moh delat vsechny svoje modely jen v tyhle zeleny .. a silvine slusi taky .. (jen to chce este vrstvu a hodne dlouho protrepavat .. pak nedela ani minimalni pomeranc ...
no tak ty čiry sem už přemešlel jaky daš a řikal sem si že asi tyhle,ty obtisky sem myslel tyhle s tim red a kotučovky budou určitě luxus a hodně to zvedne auto ,kola budou chrom nebo je budeš davat do nějky barvy např.black a limec chrom??? Hš jak natom je madish?