Lego tuning

Občas si mnozí z nás postaví něco jiného než auto, zde je možnost svá díla předvést.

Lego tuning

Příspěvekod Mr.Stilisimo » 07 čer 2009, 13:02

Nevím,kam to mám dát,tak volím tuto sekci.

Dneska sem vyhrabal doma autíčka co jsem si kdysi,je to už pár let zpět,stavěl z lega.Jsou to spíš takové tuningové paskvily,ale tenkrát mě to hrozně bavilo :D

podělím se s vámi o fotografie:

Obrázek
Obrázek

a fotografie jednotlivých aut můžete shlédnout zde:

http://mrstilisimo.rajce.idnes.cz/Lego_tuning/
Obrázek

VW, Audi, Škoda ...
Mr.Stilisimo
Administrátor

Re: Lego tuning

Příspěvekod DaWe » 07 čer 2009, 13:05

LOL Stilisimo :D Kam se tyhle skvosty hrabou na Corrado a TTčka :D :D :D :D Rychle a zběsile stajla :P
Ne ale postavený je to hezky , já když sem byl malej , taky mě lego strašně chytalo , furt sem si stavěl věže , mrakodrapy , paneláky a formulky ;) Lego mám doteď , ono se dá někdy i dobře využít :)
DaWe
1:12

Příspěvekod Wass » 07 čer 2009, 13:49

Já neměl Lego ale Chevu, bylo to sice trochu jinde, ale taky sem na tom strávil dětství :) Díky většímu měřítku se z toho daly udělat docela velký věci (1 metr vysokej barák se všim všudy nebo pořádnej truck) :D
Obrázek
Wass
1:24

Příspěvekod Mr.Stilisimo » 07 čer 2009, 14:48

Já mám ještě ted doma všechno co mi zbylo z dětství,na legu jsem v podstatě vyrostl :)
Obrázek

VW, Audi, Škoda ...
Mr.Stilisimo
Administrátor

Příspěvekod Wass » 07 čer 2009, 15:00

To já taky, tohle je můj kýbl Chevy :D Ty desky a podobně velký věci mam ještě jinde. Jó, to byly dny prosezený u stavebnic, a to sem ještě dost proseděl u Merkuru :)
Obrázek
Obrázek
Wass

Příspěvekod group b » 07 čer 2009, 20:23

s Legem by měli všichni " modeláři " začínat a někteří i končit :D
Já dokonce dělal i návody, abych příště uměl sestavit to samý. Udělal jsem krásnou multikáru, to byl můj vrchol tvorby :D
http://modely-32.webgarden.cz/ - stránky o mých modelech + odkazy na všechny mé ostatní www
group b
Člen scalecars

Příspěvekod Saimon » 07 čer 2009, 20:42

ja som býval legom úplne posadnutý. :w00t: presedel som pri tom celé mesiace. najprv autá, hlavne F1 a ťahač Octan :D potom ma chytili Hviezdne Vojny, to som už bol úplný maniak a staval vlastné vcelku dobré lode a hlúposti. dokonca som si to fotil ( v tej dobe sa fotky dávali na film a vyvolať :D ) no ale potom som šiel na Gymnázium. ale boli to krásne časy :whistling: :cry:
Saimon
1:12

Příspěvekod Joseph » 08 čer 2009, 17:40

No někde se se stylingem muselo začít. Pamatuju, že když jsem byl taky malej tak jsem z Lega úplně šílel. Stavěl z toho taky všemožné a nemožné příšery s kolama. Naštěstí je toto období už pryč. Kdesi ho doma myslím ještě mám i s Chevou, že bych zase něco složil ? Taková vzpomínka na dětství :lol: :P
Tohle máš ve skříni jak dlouho ? Ty si to nerozložil a nepostavil něco jiného ? Vypadá to jako by to bylo stavěné včera. :P
Také jsem vyrostl na Legu, krabice s kostakama se vysypaly po kobercu, prohrabovali jsme se v tom s bratrem. Hledali součástky, hádali se do to má lepší :P Nejlepší léta života :P
Bohužel jsem něml možnost vyrůst na Merkuru což jsem vždycky obdivoval. Otec toho měl plno, plno krabic se všemi součástky. Bohužel byly ve skřní u jeho otce. Jelikož se pak rodiče rozvedly tak jsem neměl takové zázemí, aby si to mohli dovolit, koupit mi nějaké stavebnice Merkura. Škoda no, třeba bych dnes byl úplně někde jinde. Ale vše zlé je k něčemu dobré.
Ještě se vrátím k těm tvým modelům. Taky jsem takhle stavěl, velký křídla, všude světýlka, nemožně se otevírající kusy auta apod.
Obrázek>>>flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
Joseph
Moderátor

Příspěvekod Mr.Stilisimo » 08 čer 2009, 18:17

JJ na legoa dětství mám taky spoustu vzpomínek,doted si živě pamatuji,jak mi dal táta nečekaně k vánocům hasičskou stanici a pro mě to byl nejlepší dárek,jakej jsem mohl dostat :D

A nebo jsem si stavěl dům,pohled ze shora a měl jsem tam panáčka,jako že to jsem já,potom bud ženu a děti a nebo kamaráda,měli jsme auta,jezdili závody,na vánoce si dávali dárky,prostě sem si hrál jako jedináček,takhle sám se sebou.

A později,když jsem měl více dílů,hlavně silnice,tak jsem si stavěl celé město,kde byla třeba opravna,benzínka,banka,nemocnice,atd,atd :D

Dodnes mám nafocené fotky v albu :)
Obrázek

VW, Audi, Škoda ...
Mr.Stilisimo
Administrátor

Příspěvekod W3G05 » 08 čer 2009, 21:39

Peckové autá :P : no hej to boli časy...škoda že su preč :( . Pametám sa ako som sa vždy hral na Kobru 11 a búral všetky auta :mrgreen: . Najkrajšou stavebnicou bola ta dielňa s hotrodmi :D . Ale lego technic je stále pecka, hlavne to červené velké auto čo mám, proste prevodovka .. všecko :)
W3G05
1:43

Příspěvekod Flipi » 05 črc 2009, 15:37

já lego uplně žeru mam doma big krabici
a stavim prvotřídní stavbičky
praktycky samý tuning káry dílnu....
jenou asi tak měsíc zpátky sem měl z bratrem postovenou čtvrť kde bylo 10 aut
popeláří
odtakovka
a osum tuningu dragstr jeep a sportáky
+ celá komunita tunerů
měly tam i tuning shop
no a pak otec chytul nervá a schodil to ze skříně kde to bylo schovaný ...
Naposledy upravil Flipi dne 06 črc 2009, 14:43, celkově upraveno 1
Jdu pryč, vrátim se až dospěju, nebo až něco dostavím :D
Flipi

Příspěvekod Machis » 06 črc 2009, 10:16

kua flipi nějak mi uniklo co máš z češtiny ? :x nauč se psát pořádně
Machis
1:18

Příspěvekod Flipi » 06 črc 2009, 14:44

Machis píše:kua flipi nějak mi uniklo co máš z češtiny ? :x nauč se psát pořádně

uš sem to opravil
Jdu pryč, vrátim se až dospěju, nebo až něco dostavím :D
Flipi

Příspěvekod Nuf!k » 20 črc 2009, 21:47

jak psal Wass já měl tky chevu stavěl sem furt ....sem tky jedináček bydlim jen s mámou ..vždy když sem byl malej přišel steměma bednam od primalexu (měl sem 2) vzal vyndal vše v obýváku a byl sem tk celej den a stavěl sem si :-) hrozně mě to bavilo ....každej den sem něco postalvil druhej rozebral a stavěl něco nového :-) pk sem se začal zajímav o tuning ..tk sem stavěl tuning autíčka :-) vše co šlo :-) na tohle hrozně rád vzpomínam bylo to hezké :) hned bych se vrátil ... :?
Obrázek
Obrázek
Nuf!k
1:18

Zpět na Na skok do ...