Tak se mi zas nevede

Zkoušel sem nalakovat světla, mlhovky sem nabarvil jako v návodu, vnitřní žárovky měly bejt žlutý, ale na ostatních modelech na netu jsou takový do hněda, ale já je mám žlutý, dělal sem to podle návodu a má to tak bejt, ale vypadá to divně, pak sem zkusil nalakovat zadní plato světel, jenže v návodu sem to nějak nepobral co mam a co nemam lakovat, tak sem vzal červenou a nalakoval celý místo světla, pak oranžovou, kterou mam jako syntetiku, protože akrylát neměli a to se mi nějak nepovedlo, když sem chtěl štětce omýt, jsou celé slepené včetně mých dvou prstů, asi sem udělal něco, co sem neměl, ale příště raději zůstanu u akrylátů. Teď zkusim zbytek plata nabarvit černou, jak je v návodu, ale asi sem už něco zkazil, nevim co, ale ty světla sem asi nalakoval nějak blbě, pak dám vědět... Jinak na clonítko kašlu, na krabici taky není, takže ho tam dávat nebudu.
EDIT: Nalakoval sem zbytek plata černou, všechny světla mam otřepaný a hnusný, potřeboval bych poradit, jestli bych mohl to plato někam ponořit třeba přes noc, aby z toho jak akrylátový, tak syntetický barvy šly dolů. Díky za rady.