po dlouhé době mi spadnul PC a vypadá to, že to bude dlouhá reklamace, takže sem neměl co dělat a najednou jsem si vzpomněl na moji Mazdu RX-7, kterou už mám dost dlouho rozdělanou, tak jsem ji vyhrabal a začal ji trochu dodělávat, motor a interiér jsem měl už z dřívějška, dodělával jsem tedy nápravy a podvozek. Jde o můj první model, předtím jsem nikdy nic takovýho nedělal, žádný barvení, žádný lepení, nic... a je to poznat, protože víc zprasit sem to nemohl
Plány:
- Karosérie auta bude oranžová
- Kola buď nechám chromová, jako jsou teď v základu, nebo je přestříkám na polomatnou černou
- Na lakování celého interiéru je pozdě, už je slepený a odlepovat se mi to nechce, takže jen některé doplňky natřu na oranžovo. Sedačky jsem chtěl taky dát na černo s oranžovým středem, ale střed udělám spíše šedivý (ale ta oranžová je zajímavější...)
- Motor zkusím odlakovat podle návodu tady na fóru a nalakuju ho znova, pečlivěji a opět s oranžovými doplňky
Kola - Mám několik modelů na dráhovou modelařinu, vezme se jen kastle a pár věcí a zbytek se dodělá a předělá, takže vždy skoro celá stavebnice zbyde včetně kol, problém je však v tom, že tato auta jsou závodní a tudíž kola z nich nejdou kvůli rozměrům použít na Mazdu, proto zůstanou sériová a nebudu je měnit

Interiér - až dokoupim barvy, předělám ho (omlouvám se za prach, ale s těma malejma smítkama si nedokážu poradit)

Motor - zde žádám o rady, jak to předělat tak, aby to nebylo tak hnusný jako to je teď

Podvozek - žádná sláva, v mém případě lepší něco než nic, s novejma barvama možná něco dodělám

Díky za přečtení a za každou radu!

- kontakt do SZ