Dodge Charger R/T 68

Všechny modely značek aut, které jsou vyrobené za velkou louží

Moderátor: WjeteF

Dodge Charger R/T 68

Příspěvekod punisher » 19 led 2014, 12:51

Zdravim vas , prave som dokoncil Dodge Charger .... je to stavebnica od revellu v mierke 1:25. S modelom som mal kopec problemov, najmä ku koncu. Karoseriu a podvozok sa mi podarilo dat dokopy az na 4 krat, navyse kolesa maju uchytenie snap takze stale odpadavaju :evil: len pri foteni mi odpadli nkolesa asi 12 krat, spetne zrkadlo 1 krat a naboj kolesa sa odlomil :P navyse sa mi pokazil aj fotak .... takze asi je to prekliate auto :D Opät boli zaujmavo riesene panty kapoty kedze boli hrubsie ako diera na ne , takze asi na 5 krat som ich tam aj s kapotou dostal. Ale aspon decaly boli zatial najlepsie ake som mal. Viem nieje to dokonale (najmä lak) ale snazil som sa , a model zo mna vyžmýkal polovicu nervov :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
komenty , popripade rady do buducna by potesili :)
punisher
1:43

Re: Dodge Charger R/T 68

Příspěvekod Giavvini » 19 led 2014, 14:01

Moc se mi líbí ten motor a ta kapota... :w00t: a je to prostě Charger 68 a ještě černej... :)
Jinak škoda že se to trošku "upatlalo", hlavně blbě vypadaj ty rozmazaný nápisy Charger(možná to je ale jen fotkama) a jestli ti můžu poradit vykašli se na plastový stavebnice a val na Ameriky 1:18... :) Líp se na nich dělá a dá se udělat detailněji než 1:24 a není to taková "piplačka"... :) Takže doufám že příští od tebe uvidím už nějakou 1:18 :)
Giavvini

Příspěvekod punisher » 19 led 2014, 14:18

Vdaka :) uvidime co nabuduce :D mal som v plane este postavit 69 camaro ale este si to rozmyslim
punisher

Příspěvekod Budik » 19 led 2014, 14:24

Oproti skylinovi je vidět zlepšení, ale někde se mi to taky zdá trochu upatlaný... Souhlasím s Giavvinim, na 1:18 by se ti dělalo určitě líp a výsledek by mohl bejt ještě lepší :) Vyndáš pár šrobků a máš rozmontovaný auto, pak to zase zašroubuješ a máš složeno, i v tom je to mnohem lepší než ty revelly co většinou vůbec nesedí. Je jedno jestli by si dobarvoval jenom detaily, celý auto přestříkal, nebo třeba i tmelil, popřípadě uplně přestavoval, určitě by se ti na nich dělalo daleko líp. ;)
Já jsem zkoušel 1:24 a to mě vůbec nebavilo, ted dělam na 1:18 a je to pro mě i mnohem zábavnější. Ale je to na tobě, co máš radši a na čem by se ti dělalo líp :)
Budik
1:24

Příspěvekod punisher » 19 led 2014, 14:29

Jasne ze vacsie je lepsie , uz som aj uvazoval nad 1:18 ale zacali ma lakat stavebnice . Ale asi zacnem zas uvazovat :D
punisher

Zpět na American Scene