bejkovo TT s přívěsem mě kdysi oslovilo natolik, že jsem podle něj udělal manga

jinak ta růžová fábka byla tehdy nehorázná řacha

přidám se i já

začal jsem s modelařením, resp. minituningem v roce 2006, kdy jsem se po vážné nemoci dával dohromady a při brouzdání na internetu jsem narazil na bývalé fórum Scalextuning. Tam mě tehdy velice inspirovaly práce Takeshiho a Hellboye, kteří upravovali modely od Tamiye. Času jsem měl tehdy víc než dostatek, jelikož jsem na rok musel přerušit školu a modelaření mi pomohlo to všechno překonat

Tehdejší móda velila na japonských autech bodykity, křídla apod, takže tímto stylem jsem si také prošel

Nicméně nechtěl jsem napoprvé zničit drahý plasťák od Tamiye, tak první upravený model byl BMW Z3 od Bburaga:

dalším volba už padla na plasťák, který se bohužel nedochoval a skončil jakožto pokusný králík v soutěži vrh modelu do dálky na soutěži Modellbrno

nicméně úprava spočívala v kompletním bodykitu APR a svítívě červeném laku

následně jsem se pustil do něčeho složitějšího. Koupil jsem MX5tku od Tamiye a narouboval na ni 18" kola, protáhl nárazníky, prahy a vyrobil motor, což byl na tehdejší dobu můj nejlepší výkon

tento model mám doteď a až dokončím nynější miu, tak udělám společné foto

pak následovala záchrana jednoho starého meďáku:

další výzvou bylo udělat něco pořádného z Fáčka od směru

no model zůstal nedokončen, ale dopracoval jsem se s ním docela daleko a v době vzniku byl i design docela in

někdy potom jsem si koupil Carreru GT taktéž od tamky, ale tam se mi nepovedl lak, tak jsem ji předělal do stylu Tech-Art

mezi tím vším jsem postavil pár wrcček, ale to mě až tak nechytlo

další stavby byly už lepší, většinu modelů mám ještě doma, ale těch, co už nemám, dodneška lituju (viz GIV, co má Michal, Celica, Supra, co vlastní winie apod.)