Dík Byla nuda... Není to zas moc propracované, byla to vlastně dost velká náhoda že jsem se do nich pustil, ale kdybych na tom víc zapracoval tak by to mohlo být dobré ne? Komenty potěší
DOM@S- Díky, ale dají se udělat ještě lépe.. Bejby- Je to vyřezané podle předlohy ze čtvrtky, ale udělal bych je z plast. destiček M!chal- Není problém udělat větší..
Do těhle jsem se taky kdysi chtěl pustit (ještě na Golfu V) , ale pak jsem uznal , že je to zbytečná práce Povedli se Ti , vypadají moc pěkně , ale jak kluci říkají , chce to střed se šrouby .
TDi- Nebylo to moc náročný jen to chce trpělivost a ostrý skalpel Střed bude něco na ten způsob co psal Bejby, ale teď vůbec nemám chuť něco dělat a ještě mám do toho zdravotní problém...
Ahoj kluci Protože se mi nechce zatím dodělávat Boru a ostatní auta, pustil jsem se do jiného modelu. Je to Passat ze kterého jsem uřezal zadek a chtěl ho napasovat na G5 a udělat Jettu, ale slitina G5 byla dost měkká a na různých místech to praskalo... Rozhodl jsem se proto, že zadní část vrátím na Passata a zkusím z toho něco udělat. No a napadl mě Pick-Up Práce je na tom dost je to totiž v hrozném stavu, ale alespoň se ukáže jestli jsem alespoň trochu zručnej Tak dost keců a foto:
Jaká kola by jste vybrali vy? Jo a přemýšlím, že to nebude úplná "žehlička"
to je škoda, že jsi pustil jettu neboj se toho a dodělej ji. na spojení by mohl fungovat "tekutý kov" - jakési kovové lepidlo, a pořádně to spojit nejlépe nějakými kousky plíšku zespod.. zeptej se Marka, on rozřezáváním a několikanásobným spojováním různých aut prošel (viz jeho bolf)
Já bych jí dodělal, ale byla s tím spousta problémů.. Je to povídání na dealší dobu Až budou peníze zkusím ji udělat znovu Navíc ji dělá myko005 a má jí o dost lepší
Naposledy upravil Matty dne 20 črc 2013, 10:03, celkově upraveno 1
Jen tak pro info, "rozvrtal" jsem další modely a doufám, že je stihnu do Prahy dodělat Jinak včera jsem koupil další model a je to VW Crafter Ještě nevím co s ním provedu, tak mi můžete psát nápady + sem dám foto barvy co přijde na A4
Dneska jsem viděl v tej barvě jako je audi nějakýho pickupa, nevim jestli to byl nissan, toyota nebo co to bylo ale to bylo tak neskutečně divný V zadu měl nápis COOL lemon. Jsem na ní zvědavej, na modelu by ta barva mohla vypadat zajímavě a ke crafterovi...jak píše joey, pořádný repráky, mixážní pult, figurku DJe, osvětlení... Barvu fialovou, zlatý kola, hydrauliku-prostě lowridera a jaký to je měřítko? 43?
Díky kluci, už mám docela představu co s ním udělat joey: Jo poslední dobou se mi tyhle barvy dost líbí Budik: Věřím, že v reálu na autě to divný je, ale jak jsem psal dost se mi tyhle barvy líbí Měřítko je právě 1:24, proto jsem ho koupil