nazdaaar ondro .. to sem rad ze ses tu taky regnul .. no na tvoji eambu jsem taky zvedav .. (hlavne na fotky z jezdeni a tak ..) urcite na to budes mit vic casu nez ja ..
jojo... fotečky budou... jsem rád že si zdílel mé první nadšení a dal mi rady do ježdění a poradil a věnoval pár mooooc užitečných věciček..... hned budu nastavovat a vyblikávat své oči... potom nastanou úpravy spodku a tlumičů.... musim se nějak zbavit té růžovky ..... i kdž bratr řikal že to nevypadá špatně tak mě tam prostě irituje
taky sem te rad videl .. a rad ti poradil .. ted uz to bude jen o spokojenym jezdeni a blbnuti a nejakejch kosmetickejch upravach .. no a ta ruzova .. absolutne chapu ... (mozna bych jezdil bez kastle ) ale to se taky vyresi .. bvrousit a hodit cumak do cerveny a mame auta presne opacne zbarveny ..
80? to je nenormalne,tie rc auta by mali mat predpisy jako v normalnej premavke inak puklicu si zaplatil ci si zdrhol? ale rana to mudela byt super,inak tesim sa natu niovu karoseriu
poklice je neco co z principu neuznavam a kdo ma na aute poklice je idiot a s idiotama se nebavim i kdyby prisel a chtel po me neco zpalatit .. (ja na tom oddelal kastli za 700 .. ) no ale vzhledem k sidlistnim podminkam sem to ani resit nemusel protoze to nikoho nezajimalo stejne jako vymlaceny okno toho auta vedle .. (coz nebyla teda moje prace samozrejme ale pouzil sem strepy z okynka na to foceni .. ) jinak vzhledem k tomu ze mi nekdo ukrad pri stehovani jednu bednu kde sem mel raytronica (nab.) tak sem doted nejezdil ) ale od ondry sem dostal aspon tu dratovou nabijecku takze se do jezdeni (a timpadem oprav+uprav) pustim co nevidet .. a na novou kastli se tesim taky ... jen mi ji musej obednat .. ted je nemaj vubec .. a maj jen nalakovany... tak snad neprijde cervena nebo takova nejaka .. (chci zelenou nebo piskovou ...) taky musim koupit novej nahon a nejaky ty kola+gumy ...tady uz je vzorek jen na par mistech .. )
tak po pul roce nejakej up.. zatim slovni ... fotky pak pridam ... ale co je new ... novy ezrun brushless kombo (9t 4300kv misto 9,5t 3300kv) novy stavitelny duralovi tlumice .. (vsechny 4) kastle z hpi savage .. (takze ma diru na vejfuk ... ale byla zadara .. a u pecky jeste nemaj tu moji obednavku ) komplet nova predni naprava .. novej zadni diferak a kardan ... novy poloosy vepredu .. a 3s li-po 5000mah ... takze puvodniho moc nezustalo ... ted uz jen nejaky drapaky na snih .. ty temer slicky na snehu v aute ktery ted pojede 120km/h+ neni tak uplne nejlepsi ..
slicky + snih ....... auto se da sotva ridit natoz jeste tocit .. ale nejakou statickou fotku bych moh dneska udelat ... a fotky po prestavbe sem jdu nacpat ... tak tu za chvily budou ..
tak los fotos .. spionazni fotka novejch naprav .... zase moje oblibena nebezka modra na novim kardanu .. okno dozadu ... sit dopredu .. (holt kastle pro nitro blbomotor) napul osazeno .... (vzadu stary dily ...9,5t motor a regl spalenej ...) po generalce predku ... musim se pochvalit ... tohle se mi povedlo .. puvodni 6kg servo je deth ... takze je pryc .. kdyz se v praci neprodava tak sem si aspon postavil auto .... hotovej podvozek ... vepredu titan pruziny ... vzadu povodni tuzsi ocelovi ... (mam 2 sady v titanu ...) olej inside 1000cs od team asso ... do tlumicu to nejlepsi .. (co tak mam skusenost...) a zezadu .... 15kg servo s mosaznejma prevodama .... sama sul .... vypinac je krasne po ruce kdyz to nema okno ... navic funguje jako drzatko .. novy kombo je pekny i na pohled ... hlavne teda motor .... vodotesnej mam regl ... a ted i prijmac ..
huste....ty kola jsou vazne slicky ...kastle se mi moc libi,vim ze jsi psal ze postrani otvory pouzivas jako drzak nebo pristup k vypinaci,ale ja bych dal sitovinu i tam....jinak zavidim ti ty olejove tlumice a hlavne zadeklovani proti vlhku,to by se mi tez hodilo aspon na 307,jezdim 307kou a rx-7kou, jen kdyz je sucho
no dneska uz sou kola v sileny zeleny.. Novy poloosy uz sou zeleny ale nechal sem na aute puvodni orezli.. Kola sli do zeleny taky .. Vypada to docela slusne.. Ted prebarvuju novej ram.. Jinak pete dik.. Kastle si nikdo nevsim ze je z firestormu ..+ jestli chces jezdit s 307 v zime tak staci rozriznout roly od toaletaku a nalepit ji prez to vetrani u tranzistoru.. Pak to nema s vodou problem.. Ja ho leta po jezdeni sprchoval.. Takze nabijej a vyraz na snih.. Ja premejslim ze dam do xsary nejakou poradnou 540 a predelam na moje radio.. To by mohla bejt sranda..
no ja mam jen 2 baterky ale stejne sem vzdycky po jezdeni nechaval pausy aby vychlad motor.. Ten stejnosmer desne topi.. Ten regl ani ne jinak to bude stejne vetrat po stranach to rolickou...
takze zatim posledni novinkyx ... auto sem zase komplet rozhodil .. a protoze nektery nelakovany dily zacli korodovat vlivem ty slany sr****y tak sem je ocistil a nastrikal .. jak jinak nez na yelloow green ral6018 ... a kdyz uz to bylo rozhozeny tak sem nalakoval nektery puvodni dily znovu ... takze podpery atd .. jinak poloosy uz sou v laku ale na aute jezdim puvodni ... hazej jak blazen ale nechce se mi nicit funglovky ve snehu ... dal mam novou duralovou vystuhu plata .. ta puvodni byla po rovnani trochu divna ... takze elox dolu a taky do zeleny ... a nakonec i kola sli provizorne do zeleny ... ale mam obednany dalsi 3 sady ... takze bych mel mit i pneu se vzorkem a nafoukli .. (uz aby tu byli...) dal sem zrepasoval jedny puvodni plastovi tlumice a pridal je dozadu jen jako tlumice .. a je to stabilnejsi a moh bych tam teoreticky dat i mekci pera ... no to se uvidi casem ... po jezdeni ... hlavne az to bude jezdit a ne jen klouzat ..:d no a na co se tesim tak je ze mam obednany onroad sasi na himoto ... prestavim ho na rwd a dam na to kastli porsche rsr z 1973 od hpi ... (taky na ceste ...) sice to bude zatim jen stejnosmer ale az vyresim regl tak by to mohla bejt hodne divoka bestie s tim puvodnim himotacky 9,5t stridakem .. no a ted uz fotky... (trochu sem vymenil polepy .. a s tou zelenou se mi to libi vic nez s tema cerno cervenejma kolama ... ) okynko zavirat fakt nebudu .. vypinac takhle poruce je super ... navic uz nemam tu sitovinu ... byl to jen ten malej kousek co je vepredu ..
a to je zatim vse .. skusim nafotit neco z jezdeni .. ale jezdim kolem 10ty vecer kdyz prijdu z prace ... takze neni moc svetla ... ale dneska by mi meli prijit jeste baterky 3000 a 3600mah a ceka me par dni volna ... takse to treba povede ..
krasna prace, polepy nadhera,neni to preplacany i kdyz jich tam je vazne dost,ke kolum.....no nevim,dal bych cerne s oranzivym prouzkem a nebo naopak,oranzove s cernym prouzkem,aby to bylo ke karoserii,jinak se mi to auto vazne libi jako celek,musi se s tim clovek pekne vyblbnout,ja pokukuju po nejake tamiya rally 4WD
dik .. no kola se mi prvni hodinku taky nejak nelibili a rikal sem si ze ty puvodni byli lepsi .. ale pak sem si na to zvyknul .. navic to ma trochu ujetej look .. no byla to jen priprava na dalsi sadu abych vedel jak barevne na ne ... a proto taky to hodne poor zpracovani .. (email prouzek udelal peknou krabatku...) ale jedny zeleny urcite dam ... a jedny nejaky cerny ... a mozna i prouzek v oranzovi .. navic by mela jeste pribejt jedna kastle .. tak se uvidi jak to bude barevny ... no a samolepky .. par hlavnich sem tam nalepil .. a pakdopnil mensima ... a tak nejak sem s tim spokojenej .. ale ubrat neni problem .. coz tak vetsinou delam ... ze se mi zacne libit hola kastle a vsechno z ni sundam .. no ale tady s tim brushem ... no nejak to ladi lip polepeny .. ale dalsi kastli chci holou pruhlednou a nalakovat pokud mozno jednobarevne ... ale to je zatim hudba budoucnosti .. do ty doby bude onroad .. jinak radsi nez rally ktery je stejne na silnice si k tomu driftaku porid nejakou buggy/truggy at se muzes vyblbnout bez omezeni povrchem .. ruzny stavby a podobne sou pak uzasnej park na blbnuti ..... jinak uz tady mam ty new accu ... je to 3000mah+3600mah+1800mah .. a zaklad tam mam 3000mah ... takze uz to mam tak na 2h jezdeni .. a to mam jeste obednanou 5000mah lipolku .. to budu nabijet tejden .. no nic jdu jezdit
jeste popremejslim o te buggy,jinak me pobavilo s tou 5000 baterkou a nabijeni celej tejden.......jinak jsem se spatne vyjadril,myslel jsem to tak,ze se mi to libi s tema (preplacanejma)polepama,na to auto to sedi,na svem driftu jsem to sundal,protoze tam se mi libi pravej opak......
Takze na kole sou kola z monstera od hsp no za kilo proc ne.. Taky sem nasadil 17 z pastorek a zase to pekne zdivocelo... Na snehu s tema padlovkama pohoda.. Akorat z hnusny bily sli na matnou cernou a ted to vypada skoro jak origo firestorm jinak probehlo tak 15 jizda zatim jen ten po bouracce zlomenej buckle a ohnuta poloosa.
tak dlouho sem sem nic neprihodil .. ale kdyz sem mel volno tak sem se patlal s himostormem .. je tam par updatu (dvojity ramena, skid plate, rozpery drzaku tlumicu a pod .. no celkove sem koupil jeste jedno auto a pouzil ho na dily ... takze ted mam komplet novej pohon plus nejaky ty vychytavky .. (jako 8 olejovejch tlumicu a tak .. ) kastle je na doraz dole (je tam jeste kousek na pruzeni ...) nastavena geometrie a to je asi tak vse ... takze fotky ... baja zadni naraznik .. little bit monster .. crash dalsi crash .... a jak pracuje baja naraznik .... a to je vse ..
jen oznamuji ze sem se vcera zblaznil a zacal stavet landrover defender jako expedicni drifting special .... (pokud nechapete tak vam rozumim...) foto jako dukaz...
no to je naprosta pravda .. teda to ze jsem z5 ne tak uplne .. nevim jak casto se tu budu vyskytovat ale uvidime ps.: v japan scene sem toho pridal vic