Jo je to 1/18 Díky, dneska jsem dal diody do předního nárazníku a do světel. Nemám zatím box na baterie takže zatím budou nefunkční a až pak něco seženu tak to zapojím. Zítra se vrhnu na výfuk a pomalu bych to chtěl skládat dohromady
Tak méďa dostal další vrstnu laku at se nám to pěkně leskne Tentokrát jsem dal vodníka od createxu. A dneska jsem si dělal pořádek a narazil na zbylou barvu z míhou auta 1:1 A co mě napadlo? Menší mezi projekt jelikož jsem auto nedávno prodal udělám si na památku kopii. Bohužel se nevyrábí model větší než 1/43 takže to bude v malým, beru to jako oddychovku a sehnat vůbec ten model bylo docela těžký a tdy házím fotky tady real
Stejnou jsme měli ještě v létě, dokonce kombíka ve stejný barvě, jako je ten tvuj model Než si řekla že nám bude dělat ze života peklo a začla nám žrát neskutečný peníze Tak šla.. 1.8 benzín, měl jsem jí rád, ale starýho Opla už bych nikdy nechtěl..
Tak po dlouhý době mám příspěvek taky ve svém Asi se budete divit ale, nelíbilo se mi jedno smítko na medvědu tak asi takhle Projel jsem všech spáry a dělící roviny pylníčkem a jehlou, a ted jsem to porádně nahulákal plničem at se to pěkně vše zalije a zítra to přebrousnu pod vodou. jo a zrušil jsem práhy. Jinac vectra je nalakovaná a udělal jsem i přesný otvory na mlhovky.
Tak zase jsem makal ááá tady někdo něco vymejšlel imitace kůže+leštěné dřevo ps: je to fakt leštěný, není na tom lak a paraboly na fotkách to tak nevynikne , ale v realu je to lepší. Snad se Vám to bude líbit
Děkuju všem moooc Jsem rád, že se líbí. Tady zas supík, Jen Abych ho představil: Je to 1/18 - koupeno od Kohuly Ale já ho 100% dokončím Zatím jsem jen sundal lak a dneska vykitnul park. senzory a kryty od tažných ok. Jinak moje představa: Lak kola snížit lak interieru a zbytek uvidíte během práce, nechci moc prozrazovat, ale chci aby to byla moje nejlepší práce