Zdravíčko, nejdřív bych se představil, i když pochybuju, že to někoho zajímá

Jsem Jirgi a k modelům jsem se dostal někdy v dětství přes tátu, který dělal převážne letadla. Ty mě nikdy nebraly, protože mi nikdy nevyšly křídla jak bych chtěl

proto jsem se zaměřil na auta. Něco málo už jsem postavil, ale bylo to podle krabičky a žádnej tuning, nebo úpravy neproběhly, max jiný barvičky. Před cca rokem jsem našel tyhle stránky a začal se o modely znovu zajímat a dost mě to chytlo, projel jsem všechny modely abych nabral inspiraci, rady, tipy. Vlastním už dva roky VW golf 5 se kterým jsem letos jel jeden sraz Tuning cupu (4. místo) a tak když není čas nebo spíš finance na 1:1 tak si stavim modely, začal jsem s VW Lupo 1:24 od Welly. No co na to říct? Brzdovka, nebo aceton to jistí a příjde EVO II

potom mi přišla pod ruku Octavia II taky od Welly a taky 1:24. Přišlo první sebezdokonalování

takže taky brzy brzdovka

A teď už model, teda dva, který vám chci představit.....
Golf II GTI od Revellu
a Golf IV od WellyNa dvojce jsem dodělal polorám, a nabarvil do černý, hnědy a zlatý, není to TOP, ale nikde to vystavovat nebudu!!!

Tady už je nabarvenej podvozek

Barva modrá+černá lesklý nárazníky, kapota, lišty a zrcátka

Lak musim ještě přeleštit, to vim, jen musim mít v práci volno, jedu teď nonstop

Koupit jsem kola Hartge, na dvojku ideál, jen musim snížit podvozek a udělat menší gumu

O blbě nalakovanym nádechu na kapotě vim, opraveno

A teď pár fotek čtyrky, zatim hotová maska bez znaku a přední lišta v nárazníku, zakitovaný adaptéry na zrcátka, anténa, spztky, blinkry. Chci z ní udělat něco mezi cleanem, us a decentem

snad se povede, zatim se mi docela daří, ale to posoudíte nejlíp vy

To je pro dnešek vše, komenty a rady potěší

P.S. ještě mám na poličce Tourana 1:24 a dražim Golfa 5 1:18

to bude sbírka a málem bych zapoměl na plastovou gé pětku od Fujimi