jo no to zavěšení je udělaný trochu na punk ale nějak jsem ho udělat musel protože původní bylo nepoužitelný a protože motor bude placka( původní) tak je to podle mě jedno ne? no jinak už stříknul tu plochu za sedačkama do černý a teď dokončuju interiér (musím vymyslet jak udělám pořádnou ručku a taky musim vyrobit fofrklacek ale do večera bych měl trochu pokročit takže dám nějaký foto
Takže nějaký ten další UP zapracoval jsem trochu na interiéru nějaký části jsem použil z původního protože to byl přecijenom drift "model" ještě mám před sebou dost práce ale pomalu a jistě se to blíží
a tady nějaký to foto:
nakonec jsem obnovil střešní okno udělal jsem si nový a bude lehce při otevřený
nosim nějak pořešit ty krátery v sedačkách ale vůbec netuším jak protože chci zachovat tu barvu kterou teď maj jedině mě napadlo udělat to ve stylu klasických drift cars jednu sedačku takovou a druhou jinou popř. jí odstranit úplně ale to zase nevim co dát na její místo no něco s tim snad vymyslim...
z druhý strany se toho zatím moc nezměnilo ale to časem napravím
já tam chci mít právě taky obě ty sedačky jenže ta jedna byla nějaká dokurvená (viz. obr. 4) a já chci ty díry nějak zadělat ale zároveň nechat tu barvu a pásy těch sedaček tak jak jsou jestli mě chápeš napadlo mě na ní položit třeba přilbu nebo časák abych ty díry zakryl.... jinak hasičák jsem zkoušel a vypadá to hrozně prázdný a mám doma ještě závodní nádrž z Camara SS ale ta je chrómová a je tam jak pěst na oko takže tu tam dát nemůžu no nějak si s tim poradim ale kdyby měl někdo nějakej nápad tak sem s nim
dve stejne tvarovany sedacky v jiny barve, bude tak maximalne bastl. do drift aut se dava usak pro ridice a nejaka lehka jebka pro spolujezdce aby sla dobre vyndat, pripadne moc nevazila. takze bych se zrovna na tohle vysral. kazdopadne diry v sedacce zvec a udelej je i v druhy a mas z toho uchyceni pro 5ti bodovej pas
winie tim jinou jsem myslel jak píšeš nějakou jebku ne jednu třeba modrou a druhou červenou to by vypadalo hrozně to je jasný... no jinak co se týče těch pásů tak jsme nad nima taky přemejšlel jenže to bych zase musel odstranit ty co tam jsou vylisovaný a sehnat nějaký reálnější...
tak po pár měsících kdy jsme se na 240sx nemohl ani podívat nějaký ten UP! dodělal jsme levou stranu, srovnal kapotu co se trochu propadla, pořádně zahladil díra po křídle, a hodně z lehka jsem začal pracovat na pravým boku....
už jenom stříknout plničem a snad hotovo (dveře se budou ještě předělávat protože moc nesedí)
tu spáru ještě trochu zvíraznim ať tam neni takovej zub (musel jsme jí dělat celou znova protože tam je spoj nárazníku a kastle takže původně měla tak 2mm)
Ja bych rekl, ze te ceka jeste hodne prace. Proporcne ti to totiz vubec nesedi a blatniky mas strasne malinkate. Najdi si nejake blueprinty a podivej se na proporce tam
já myslim že proporčně to nikdy sedět nebude a ani nemůže aby to sedělo musel bych to celý rozřezat a kompletně předělat a na to fakt nemám náladu takže to jenom dodělám a hotovo... akorát ještě trochu zvětším ty podběhy aby tam ty kola líp seděly a to je všechno...
jasná věc že budou větší hučíte tu s nima už od začátku ale jsem na ně nějakej línej no jinak postoupil jsem dneska i na druhý straně takže po velikonocích (když je přežiju) dám foto i druhý strany
Lepší by bylo kdybys lakoval vše najednou potom ti to může udělat nějakej díl tmavší nebo světlejší .. No ikdyž je na tom práce hodně tak se mi to prostě nelíbí .. Nic ve zlým