a ještě jednu dobrou zkušenost - protože to pod vodou nešlo smýt, ale udělalo ti to tuhle paseku, tak to není akrylová barva. Tudíž to dolu musí jít. Tak teď hlavně v klídku a hlavně, do studenýho roztoku.Moderátor: dawe82
a ještě jednu dobrou zkušenost - protože to pod vodou nešlo smýt, ale udělalo ti to tuhle paseku, tak to není akrylová barva. Tudíž to dolu musí jít. Tak teď hlavně v klídku a hlavně, do studenýho roztoku.

Saimon píše:urob to ako ja so Suprou. Pracujem na dieloch, ktoré nie sú poškodené, potom si kúpim ešte jednu, budem mať už kopu práce za sebou a ešte sa mi zvýši plno náhradných dielov. okrem toho, tvoje výdavky za chemický sajrajt už skoro dosahujú hodnotu modelu čiže je to jasné

>>>flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)Joseph píše:Tak to je pech. Co to je za základovku, že nechce pustit. Já jsem si koupil dez. prostředek, ten nejlevnější co jsem našel v obchodě. Byl to takovej gel. Dal jsem ho do misky, strčil tam věci a slezlo to během 5-ti minut. Nevím, zda je to koncentrací nebo čím, ale šlo to fakt pěkně. Možná bych zkusil ještě tuhle metodu, přece jenom tm z toho vyrábíš roztok a tady to máš koncentrovanější. Když nepomůže ani tohle tak leda zbrousit kastlu šmirglem, ale to ti pak zaniknou detaily, a nenbudu to nikdy jak pžedtím, vždy tam někde najdeš chybičku.

MildaS píše:myslím, že by bylo levnější koupit novou, nebo vzít MX-5 - ta je myslím levnější - a swapnout interiér, motor atd.

>>>flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků