Budik píše:Sluší jim to spoluV téhle bílé vypadá moc pěkně. Porovnával jsem si jí podle fotek s 86kou od Century dragon a AutoArtu se podle mě vydařila víc (hlavně panty kapoty vypadají mnohem lépe) a to jsem koukal že AA je levnější. Gratulace k dalšímu povedenému modelu
Krausio píše:Moc pěkný, ale já bych radši BRZ, ten předek mi příjde přitažlivější, ale jinak super
mikum píše:jeee moje sluzebni autoperfektni, hlavne ty dve 86ky u sebe, krasne Saimon
Budik píše:Krásný LotusAuto mělo na víc, škoda těch problémů u reálných aut o kterých píšeš. Ale já ho doma nemám, takže mě to ani moc netrápí a mám ho rád i tak
![]()
Model vypadá moc pěkně, opravený podvozek není vůbec vidět a vypadá jako nový. A chválím i fotky, první dvě mi připomněly Patagonský speciál Top Gearu
mikum píše:gratulace Saimon, tez sem kdysi premyslel o NSX-R, ja ho zas chtel v bile barve, a stejne jako ty, jsem byl velice zklamany z toho cerneho NSX co jsem mel, kvalita opravdu neodpovidalo cene, takze z bileho NSX-R nakonec nic nebylo, i pres tve zklamani verim, ze jsi spokojeny, model na fotkach vypada krasne
...moody.. píše:ona všeobecně cena za nové modely Aa neodpovídá kvalitě zpracování ...teď jsem nějak přičichl k resinovým modelům od GT Spirit, od Aa jsem něco pořídil naposledy v dubnu - ceny totiž raketově stoupají, ale jen kvůli vyšším mzdovým nárokům čínských dělníků, kvalita AUTOartů se k lepšímu neposouvá
Budik píše:Z fotek vypadá moc pěkněA s tím AutoArtem souhlasím s moodym, měl jsem od nich něco vyhlídnuto, ale nějak mě přešla chuť...
Vďaka, snažil som sa fotiť tak, aby nedokonalosti zbytočne nevynikaliČo si mal vyhliadnuté ak sa smiem spýtať?
Krausio píše:Lotus a NSX - paráda, keep it up![]()
Krausio píše:No jo, to je taková klasika a must have pro každého sběratele JDM(
), taky mám bílej, přemýšlím ještě o stříbrným
Budik píše:Čím dál, tím víc si říkám, že musím R32ku taky poříditKrásný auto i model, hlavně ta bílá mu opravdu sluší
a fotky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník