Budik's collection, Up: Alfa

Galerie vyráběných modelů měřítkek 1:18, ale i 1:12 a větších.

Re: Budikova sbírka osmnáctin-Up: F333SP

Příspěvekod Giavvini » 30 črc 2013, 13:21

jojo sem si to myslel, takže sem vzal tu od Norev :) Můžu jen doporučit je to fakt parádní Alfa, akorát co mě na tom štve tak je že když sundáš střechu tak k tomu máš takovej plastovej kryt kterej schová tu dírku kam nasazuješ tu střechu... A ten tam právě moc nedrží a mě se zlomil... Ale jinak je to fakt super a sem rád že sem do ní šel :)
A na 147 se budu moc těšit... :) (taky Welly?)
Giavvini
1:43

Příspěvekod Budik » 30 črc 2013, 18:53

Já mam takhle sundavací střechu na maserati o ricka a když se sundá tak se tam taky dá takovej kryt a tam to celkem dobře drží. Jinak asi pujdu do Brery od norevu, jednu Breru máme v rodině a já ještě nemam její model a to je špatně :D A ta 147 je od Ricka, nic jinýho jí ani nedělalo myslim :) Jestli zítra vysvitne sluníčko tak uvidim jak bude čas a kdyžtak pár modelů nafotim.
Budik
1:24

Příspěvekod Budik » 03 srp 2013, 19:02

Tak přidávám nejnovější modely ze sbírky. První je Porsche 959 od Tonky/Polistilu :D Model je starší než já a není zrovna nejlepší. Na jednom místě je chyba v laku, zadní světla a ten plast co je spojuje by měl bejt červenější, znak je tak 3x větší než by měl být... ale tohle porsche je jedno z mála které se mi líbí a na model od AA finančně nedosáhnu a do exota pujdu možná později. Našel jsem ho levně a do té doby než někdy možná seženu exoto bude muset stačit. :) jinak na focení bylo ještě celkem zaprášené, ted už není :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Další je Lambo Murcielago SV od norevu. Krásnej model nádhernýho auta, super barva, jen mi tam asi chybí koberečky vevnitř, ale to je oproti zbytku auta detail. ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
A dnes poslední model je Alfa 147 od Ricka. Má třeba koberečky a vyklápěcí plato v kufru což je vidět v této cenové kategorii jen u ricka. Ricko jsem si už hodně oblíbil hlavně kvuli poměru cena/kvalita, protože to je pro mě nejdůležitější. Za nedlouho budu mít od ricka i maserati A6GCS ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
:)
Budik

Re: Budikova sbírka osmnáctin-Up: alfa, porsche a SVčko

Příspěvekod Krausio » 03 srp 2013, 19:36

Alfa je moc pěkná, tím mě Ricko celkem překvapilo, SV mám od AA, od nich je lepší, ale od Norevu je taky pěkný, a za tu cenu za kterou se prodává je to skvělej kup :)
Krausio
1:18

Příspěvekod Budik » 04 srp 2013, 21:13

Díky :) Časem asi pořídim od AA obyč Murcielago, protože Bburago/maisto nechci, welly nevim nevim, tak asi budu muset to od AA :D
Budik

Příspěvekod Budik » 10 srp 2013, 17:35

A jak jsem řek tak se stalo, obyč Murcielago od AA je doma :D s nim přibylo i dlouho očekávané maserati A6GCS od Ricka. :) nakonec jsem nafotil pár skupinovek-Lamba a Ricka. Trochu jsem si hrál s efekty na fotáku a fotek je trochu víc než jindy :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Budik

Re: Budikova sbírka-Up:Murcielago a A6GCS...

Příspěvekod mikum » 10 srp 2013, 21:04

pekne ti ta sbirka roste ;)
mikum

Re: Budikova sbírka-Up:Murcielago a A6GCS...

Příspěvekod Budik » 28 srp 2013, 19:52

Díky :), sbírka roste a místo není :D Právě předělávám vitrýnky a přidávám další skříň s osvětlením :) A taky mi přibyly dva modely, jak jinak než od Ricka-Lancia Delta EvoII Martini a Alfa 156 GTA.
Delta je celkem pěkně zpracovaná, všechno je otevírací, ale koupil jsem jí už použitou a má semtam nějakej ťukanec. Neni to nic hroznýho a na tej závodní to dost zaniká. Jinak jsem s ní spokojenej a časem k mým zatim dvoum deltám přibyde určitě minimálně jedna civilní. :) Alfa 156 GTA je moc pěknej model (pro mě) skvělého auta. Ještě jednou děkuji libossovi za rychlý a bezproblémový prodej ;) Stejně jako většina civil aut od Ricka má koberečky v interiéru a opět má vše otevírací. :) Na fotkách je Delta se starší verzí Delty od Monda a GTA je na pár fotkách s GTčkem od Welly.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Budik

Re: Budikova sbírka-Up:Delta EVO & 156 GTA

Příspěvekod mikum » 28 srp 2013, 20:02

Lancia paradni, modely od Ricko sem na vlastni oci jeste nevidel, ale zpracovani vypada slusne. Ja patram po HF Integrale ve zlutem od Kyosha, ale zatim jediny na ktery sem narazil za slusnou cenu byl okamzite pryc - budu muset zatim patrat dal :D
mikum

Příspěvekod Budik » 28 srp 2013, 21:03

Přijed na kafe a ukážu ti je :D Ještě o Vánocích jsem neměl žádnej od ricka a ted mam skoro všechny italy co dělali :D Dost jsem si tu firmu oblíbil, modely stojí cca 1000,- v pěkném stavu, za novou Giuliettu a Maserati jsem dával 1250,- a tu Deltu jsem koupil asi za 450,- a kvalita je super (koberečky, světla, mřížky,...) :) Hlavně většinu modelů co dělali od jiné firmy neseženeš. A ta žlutá HF by se mi taky moooc líbila, ale ještě jsem jí na prodej asi ani neviděl. Snad jí někdy seženu :D a zanedlouho by měl přijít další přírůstek- jedna alfa od minichampsu ;)
Budik

Příspěvekod Krausio » 28 srp 2013, 21:07

Když máš tolik italů tak si postav miniaturní servis, nikdy nevíš :mrgreen:
Ale krásná sbírka :thumbup1:
Krausio

Příspěvekod Giavvini » 28 srp 2013, 21:11

:w00t: ty Alfy! :w00t: úplně hotovej sem z 3.2V6 ve 156tce GTA :) Nádhera, tohle je moje krevni skupina! Nádhera, Lamborghini, Alfy, Maserati, Lancie... no máš to prostě nádherný, moc se mi to líbí jen tak dál :)
Giavvini

Příspěvekod Budik » 28 srp 2013, 21:38

Servis nepotřebujou! :D I když takový malý dioráma... popřemejšlim o tom :D
Giavvini...to máme stejnou krevní skupinu :) Italy jsem si zamiloval už když mě po narození vozilo Tipo :D od té doby už jsme pár Italských aut v rodině vystřídali a stále všem příbuzným až na dvě výjimky (ty nemaj Italy :D) věrně slouží. :) Když jsem začínal sbírat modely někdy ve 3. třídě, tak jsem chtěl jenom Ferrari. Od těch jsem už upustil a snažím se zkompletovat ty co jsou mi bližší (Lancie, Fiat, Alfa) Poslední dobou ty alfy přibejvaj nějak rychle, před cca půl rokem jsem měl 4 a dneska jich mam 14 a patnáctá je na cestě :D Jen mi štve, že se v osmnáctině nedělaj i novější Lancie, nejnovější co se bude dělat je stará Thema, novější nic :shock:
Jsem rád že se líbí :)
Budik

Příspěvekod Giavvini » 28 srp 2013, 21:49

přesně tak, to s tím servisem se jen řeči...! :D
Budiku, my v rodině Italy nikdy neměli, ale prostě Ferrari Lamborghini..Maserati.. ty si měl vždycky rád, a co sem se svezl jednou ve 156tce tak od tý doby miluju Alfu Romeo... :) prostě Cuore sportivo... ty víš co myslím :) já mám 8x Ferrari v 1:18 a pak ještě v 1:24 Gallarda, Countache, 8C a Grand Turismo.. ale ty už mám dlouho, je to sice Bburago Maisto... ale mám je všechny rád, prostě italové a navíc jedny z mojich prvních modelů.... :) No těším s čím příjdeš dál... :)
Giavvini

Příspěvekod Krausio » 28 srp 2013, 21:54

Jen sranda pánové, hlavně mě neumlaťte :lol:
Krausio

Příspěvekod Budik » 28 srp 2013, 22:08

Ať je to Burago, Maisto nebo Mondo, hlavně že je to model auta který máš rád :) Lepší mít od Buraga než nemít nic :) Já zatím občas jezdím v Brere, sice na místě spolujezdce jelikož mi ještě neni 18, ale i tak to stojí za to. Jednou bych se chtěl projel třeba Deltou EVO nebo nějakým Quadrifogliem, zatím je to jen sen ale snad se jednou splní... :)
Dost lidí má na naše auta narážky že design pěknej, jezdí jich tu pár, ale jestli se to nesere... zatim jsem nikoho neumlátil, tak když nebudeš provokovat, neumlátim ani tebe :D
Teď tu pár dní nebudu, ale po víkendu snad přijdu s tím dalším přírůstkem jak jsem psal :whistling:
Budik

Příspěvekod Budik » 01 zář 2013, 14:57

Jsem zpátky a nový přírůstek je doma! :) Je to další Alfa do sbírky- Giulia Carabinieri od Minichampsu. Model se mi moc líbí a ve vitrýnce mu to mooc sluší :D Zpracování modelu se mi líbí, akorát chyběla u modelu anténa, takže ta na fotkách je pouze nasazená domácí výroba. S novou Giulií jsem nafotil i 1750 od AA a brzy přibydou fotky pár dalších modelů. Jeden už můžete vidět na jedné fotce :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tady dvě fotky s novějším kolegou od Monda :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
A tady jsou všechny moje Alfy :)
Obrázek
Budik

Re: Budikova sbírka-Up:Giulia & 1750 GTV

Příspěvekod mikum » 01 zář 2013, 20:25

pekne, roste ti to pekne :)
mikum

Příspěvekod Budik » 01 zář 2013, 21:50

Jsem rád že se líbí, díky :)
Budik

Příspěvekod Budik » 03 zář 2013, 18:15

Další up: Tenhle model mám od Vánoc. Je to asi nejlepší model co mám-Alfa Romeo Montreal od AA. Reálné auto bylo navrhnuto a postaveno na výstavu Expo 1967 v Montrealu, předělaný podvozek pochází z předešlého modelu-Alfy 1750 GTV. Design auta je nádhernej a z té doby je to pro mě jedno z nejhezčích aut. Model má sklápěcí "žaluzie" nad světly, skládací roletku v kufru, moc hezky udělané podpěry víka kufru a kapoty. V interiéru jsou koberečky, perfektní palubovka a sedačky jsou hodně povedené. :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
:shifty:
Budik

Příspěvekod Saimon » 28 zář 2013, 18:59

Ahoj Adam, Montreal je fakt parádny, závidím ti ho 8-) Máš peknú italiano zbierku, páči sa mi aj 1750ka, krásna klasika a samozrejme Murciélago SV od Norevu je tiež výborný kúsok ;) Vidím že máš aj ďalšie 1:18 Lambá, mne tiež ostali ešte prebytočné Murcielago, Gallardo Spyder a Countach z čias keď som začínal s modelmi :) Držím palce nech sa ti zbierka aj naďalej pekne rozrastá :thumbup1:
Saimon
1:12

Re: Budik´s collection-Up:Giulia & 1750 GTV

Příspěvekod Budik » 29 zář 2013, 13:02

Díky :) Montreal je parádní model, časem snad přibyde i Alfetta nebo 33ka od AA, ted mam ale trochu nižší rozpočet na modely :shock: Sbírka se mi rozrůstá a věřím a přeju ti to, že i tebe osmnáctiny chytí a postupně se budou množit. ;)
Budik

Re: Budik´s collection-Up:Giulia & 1750 GTV

Příspěvekod Budik » 02 říj 2013, 17:28

Dávam sem dva nejnovější modely. Alfa Giulia sprint GTA od Yatmingu a Bugatti EB110 od Ansona. Zatím jedna fotka, budou další ;)
Obrázek
Budik

Re: Budik´s collection-Up:Bugatti & Alfa

Příspěvekod mikum » 03 říj 2013, 14:51

na dalsi fotky te EB110-ky se tesim, sem ani nevedel za Anson tohle vyrabi, znam jen tu od Maista a Bburago a ty, dle meho nazoru se moc nepovedli, kazdopadne gratuluji k ulovku :)
mikum

Re: Budik´s collection-Up:Bugatti & Alfa

Příspěvekod Budik » 03 říj 2013, 16:40

Díky :) Nevim jestli jí Anson ještě dělá, ale podle takové "staromodní" bych řek že ta má, se už dělala někdy dřív. :D Burago a Maisto jí dělaj, ale v hrozné kvalitě a totálně serou na celkem důležité detaily. Když se koukneš na fotku týhle a tý od buraga, tak burago má všechny výdechy na zadku a kolem zadního okna v barvě a je jim uplně jedno že v realu to je díra s mřížkou. Anson to má o hodně lepší, U buraga jsou budíky na palubovce jen samolepka, z kol trčí čepy, motor je hroznej, světla... :no: Už jsem chtěl nedávno vzít tu od buraga, protože tohle nádherný auto jsem ve sbírce prostě musel mít, ale naštěstí jsem počkal a na aukru se objevila za krásný 4 stovky tahle. Po stisknutí zadní SPZky se vysune křídlo. :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
A už je to moje 6. auto, které v realu drželo titul nejrychlejšího auta na světě. Brzy k nim snad přibydou další rekordmani-288GTO a Daytona, někdy snad i Veyron. :) Miura-welly, 959-polistil, F40-HW, EB110-Anson, XJ220-Maisto Tchibo edition a F1-maisto.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek