Já ty modely od Maista a Bburaga mam proto, že třeba Aurelia, XJ220, 3200GT a další nikdi jiný nědělá, nebo třeba v případě 250 testarossy dělá ale za pro mě šílenou cenu. Tak dam pár stovek a jsem rád, že ten model ve sbírce mam. Jinak Countach je od Polistilu/Tonka, někdy bych chtěl ještě jinou verzi od Kyosha, ale i ten Polistil vypadá mnohem lépe než Bburago. Mezi přední kapotou a nárazníkem není jako u Buraga skoro 2mm velká mezera a i ostatní díly sedí lépe. Hlavně tenhle model je skoro nejstaší osmnáctina co se dělala.

Dnes jsem něco málo nafotil, tak dávam nějaký fotky.

Stratos od Sunstaru, Delta od Monda, vnitřek hroznej ale zvenku ujde, ještě bych chtěl sehnat deltu od Ricka. Pak Aurelia Bburago, ale co jinýho mi zbejvá

, Saleen od HW, výroční Hummer od Maista, stejně jako XJ220 (edice pro Tchibo) a F1. A Viper byl muj uplně první model, ještě než mě napadlo, že bych je mohl sbírat, dostal jsem ho jako kit asi v šesti letech.

Až budu fotit modely kde je i vevnitř více detailů, bude víc detailnějších fotek, ale tady to asi nemá moc smysl fotit interiér.