ta černá 924 je prostě Dawe opravdu nepřeháníš to už s těma modelama já už se z toho picnu kolik až jích máš nafocených prostě paráda jen tak dál
Btw by jsme mohli vytvořit nový guinesový record v nejdelší hadu z autíček co vy na to všech měřítek protože by dawe byl smutný kdyby to bylo jen 1/18 a 24
No starsi skyliny sou problem neb v 18tine jich moc nebylo a ja je mam jako plastaky.. Jednňho sem letos stavel a skoro dostavel to byla 110.. Jinak na kpgc10 stejne jako moody stale cekam.. A v plastu ji mam taky v krabici.. Stejne jako 110,r30,r31 a tak.. Nejstarsi skyline z hotovek je ta cervena dr30 co je na fotkach se skylinama r32.. Jinak vsem dik za reakce.. Dneska to vypada na australskej koutek
Prave sem nafotil 6 generaci rs porschaku + jedno bonusovi.. Ale jeste neco nafotim takze pro ty co nemusej porsche bude na vyber i neco jinyho... Budto australani nebo japici
tak dnesni varka .... nafotil sem toho vic ale budu to pridavat postupne aby se moh resit kazdej model zvlast a abych nemusel hned za chvily zase neco fotit ... ale udelal sem 233 fotek tak se nebojte ze by toho bylo malo ....
takze pro dnesek to je porsche 959 a je opet od auto art a opet 1:18... vytky k modelu .... nejak me nic nenapada ...
muzete se tesit na .... a priste pokracujem 997 GT3 RS... a pro ty co sou spis na japonce tu taky neco mame ....
hmmmm, 959 pekna, moooc pekna, ted prave vaham jestli do ni jit, na ebay ji borec prodava od Exoto za celkem slusnou cenu ale stejne jak jsem psal moodymu, cekam na 911(997)GT2
.. Jinak na kpgc10 stejne jako moody stale cekam..
a od Kyosha ho nechcete, ted jsem koukal na "nicecars" a maji ho skladem za 1700, viz link.
kyosho sem mel a neni nic moc ... je to hlavne asi 7 let starej model .... az prijdou ty sv tak budou i kpgc10 od artu .... novej propracovanej model co nema moc dlouhej cumak jak to kyosho ... navic chromy kolem svetel sou divny a je tam par detailu divnejch .... ten art by mel bejt znatelne lepsi ....
ale ta jejich pgc110 nevypada spatne ... akorat ze verze kterou bych chtel je vyprodana ... a ta co bych si predstavoval neexistuje .. (streetsports na hayashi nebo watanabe a v bily .... ale spokojil bych se se stribrnym streetsport na hayashi ale ten je pryc .. a na tech ostatnich je bez toho predniho spoileru desne videt ten proporcne spatnej cumak ... a cervenou bych nechtel ...)
jinak co se tyce GT2 vs 959 .. ani bych neuvazoval a vzal 959 ... je to jedno z nejlepsich porsche vubec a to provedeni je taky super ... gt2 je jen 911 co se furt jen toci na miste a snazi se najit trakci ...
miho kralovstvi ? to myslis jako kram ?? pokud jo tak ten fotit fakt nehodlam ... zaprve doma toho mam vic nez je na krame a zadruhy se sem kazdej muze podivat ... pokud myslis byt tak to ma do kralovstvi dost daleko a nejaky fotky vytryn uz sem sem daval nekolikrat ... ale ono se to furt meni ... a stejne vzhledem k tomu ze nejmin 2/3 modelu nemam v byte neb je to malinka garsonka tak to stejne neni moc informativni .. tak aspon foitim takhle co mam doma coz sou prevazne modely co sem si poridil za posledni 3-4 roky ....
dik ... sem tehoz nazoru ... taky 959 byla designovana jako uberporsche a to taky byla ... rally zavodak se znackama ... proste jina liga nez do ty doby byli 911 .. navic diky ni maji soucasny turba 4X4 a trvalo skoro 20 let nez porsche vyrobilo neco podobne rychliho v produkcni verzi ... 959 961 a prvni podobne rychli porsche ...
jj, přesně odtamtud je ...a tam bych se chtěl dostat fotit, ale je to bez šance - tak holt pojedu zas někam do Meilenwerk, kde s tím nedělají takové drahoty, jako v Engine
a ma kastli v racing white a kola v pure white nebo to ma blbe jak vetsina modelu kde sou kola v barve kastle ? jinak 80E je min nez 260 000e ... jinak ja ji umim za 2800 a je tu na prodej posledni ....
nj s tim me art potesil ze to ma spravne .. uz to je pro me dostatecna chyba na to abych si ten model nekoupil ... nebo treba koupil ve stribrny ... i kdyz tam verim ze by taky kastle mela stejnou barvu jako kola coz taky nemela .... tak nakonec treba i tu hnusnou cervenou .. ta mela kola stribrny ....