tak je konecne hotovej. upravy skoro zadny akorat zadni sedacky pryc, lizo vepredu, skorepiny, a kola. ten poloram mozna dodelam casem, ale tedka bych radsi zacal neco novyho jo a je to od Fujimi
a tedka ma nekdo nejakej typ na nejakej dalsi plastak? docela me to bavi
povedl se ti jak jsem poprvé vidět tu barvu, tak jsem si říkal, že na EVO by se dala vymyslet zábavnější, ale tento názor jsi rozbil koly jako celek povedené, možná by jsi mohl doplnit fotky interiéru. A další plasťák doporučuju nějakou starší Tamku. Stojí pár kaček a bude tě to bavit, např. RX7 (má i motor), MX5, 300ZX (taky má motor)
Veľmi pekná farebná kombinácia, zakrylo to aj to, čo Fujimke nevyšlo ale ja by som predsa dal krídlo A možno jemnejší mesh do predného nárazníka ale ako celok to musím pochváliť, pôsobí to veľmi dobre
Ako ďalší model môžem rovnako ako kohula odporučiť ktorúkoľvek klasickú JDM 90tku od Tamiye alebo potom napr. britské klasiky: Lotus Super Se7en, Cooper... tie ma bavili tiež
Barevná kombinace se ti povedla, barvy nejsou křiklavý a krásně k sobě sedí. GTOčko od Fujimi mam taky nesestavený ve skříni Dej se do něj a byla by úpravy na něm?
me se to libi dost .. i kola tam paradne sedi coz se mi u takhle velkejch kol casto nestava .. jen teda by fakt chteli malinko zapustit a taky prehazet gumy at je mas spravnym smerem jinak dobry (spary a zacernit ty predni obdelnikovi diry) a bude to lepsi typ na dalsi plastak .. obecne novejsi tamiya (1995+) nebo novejsi fujimi (2005+) jsou pekny detailni vsechny co sem mel v ruce... tak treba pgc110 od fujimky
diky, ty kola jsou tak venku protoze to uchyceni jak na aute tak nakolech neni uplne vhodny pro tyhle kola, uz tak sem ty kola "stocil" co to slo a v podvozku sem se nechtel moc vrtat. no a myslim ze kdybych vytahl spary tak by to vypadalo hrozne tlusty ty spary a ty obdelnicky jak rikal dawe uz jsou cerne