Zdar všem, máte to tady moc pěkný:), ale musím opravit několik doměnek zde vyslovených. Cecila jsem si nepojmenoval já, Cecil Sport je (nebo byla) japan tuningová firma, která tento Lancer EVO 5 upravila na místní drift serii. Auto bylo dovezeno zčásti vykradené (rozuměj: spousta věcí od úpravce z něho byla vymontována), rozhodně nebylo špičkově naladěné. Motorově vůbec ne (motor měl moc "pava", ale na jak dlouho, že?), podvozkově nastavené možná tak na drift, což z něj dělalo "auto na pikaču". Auto na nedělní projížďky? Ano, proč ne. Auto na fun? Ano, za cenu že se "neustále něco sere a že s tím člověk občas někam vlítl, protože to auto občas nezafungovalo a dokázalo se slušně zahodit". Podvozek z EVO 9 tam poté měl jít, ale nešel, dali jsme tam 3cestný Reiger (lepší podvozek neexistuje, ale ten náš byl vyndaný z Fordu, takže to také nebylo úplně ono, nesouhlasila délka pístnice, ale rozhodně lepší než Option Drift Susp., tam byla pístnice asi 13 cm dlouhá).

Odjelo to pár RZ na soutěžích, s autem byl fun. Poté přišel Colt, chvilku jezdil se sériovým motorem, když jsem se s ním naučil trochu jezdit a na autě jsme změnili pár úprav na podvozku (také Reiger), tak jsme prohodili motory s Cecilem, ale turbínu GT 35 jsme nahradili sériovým turbem z EVO 9. Po roce a po velkém odpisu Colta (RIP) jsem šel do EVO 9 a Cecila jsem posléze prodal. A v těch Doksech to nebyla EVO 7 ale osma...

Mějte se fajne. R.B.