Zdravim vas, po dlhej dobe som sa dokopal dokončiť Escalade , začnem asi tak že model mam už dlho a upravoval som ho ešte ked som nemal ani šajnu o modeloch

videl som iba par foto v časopisoch a zdalo sa mi to lahke ...... takže podla toho model aj tak vyzeral , hrozny lak , poleptane sklička od sekundoveho lepidla ....... najhoršie však dopadlo zadne sklo ktore som musel vyrobiť .... avšak pri bruseni som odbrusil niake nity ktore držali zadny kufor pohromade a ani som o nich netušil .... takže mi zabralo dosť času kym som kufor zlepil tak aby neodpadaval ...a potom už tam žiadne vyrobene okno nechcelo držať , až to ktore tam je teraz tak som to už nechal tak , ale viem že to kazy celkovy vzhlad auta , ale vyzera to aj tak 100 krat lepšie než pred tym a naozaj som rad že auto je už kompletne
upravy:- vyrezany 3 rad sedačiek , nahradeny podlahou , 2 vzduchove zasobniky + 2 kompresory a hadice
- zahladeny zadny kufor , klučky na zadnych dverach , zahladena strecha po odstraneny strešneho nosiča
- chromove nastavce prahov a lišty na zadnom narazniku , nova koncovka vyfuku
- nove špz
- interier v čiernej matnej + hnede doplnky
- novy lak , vytiahnute špary
ilustračne foto ako model vyzeral po kupe :

teraz:

Zaplatil som teda daň za moju hluposť spred niekolkych rokov , sšte zrejme nieom na urovni aby som z vraku spravil leštenku

ale vdaka tejto stranke nevyzeraju všetky modely ako kopy šrotu ešte planujem upraviť už ,,upravene ,, modely , dufam že to už pojde lahšie