Ahoj, tak a ´32 je hotová Úplně mě dostal tento model, takže sem si řekl, že něco takovýho musím prostě mít... Ale nechtěl si ho koupit, to není ono... Takže následovala zháňka po Hot Rodech a nakonec sem vybral vhodnej model na přestavbu na Ebayi, byl za dobrou cenu, takže sem vzal hned dva(tento + to oranžové Áčko Sedan 1931) Doufám, že se vám bude líbit. Inspirace: A můj Ford Model A 3-window coupe 1932, měřítko: 1:18, výrobce: Yat Ming(ten matnej bezbarvák tam je )
Presne takyto styl mam rad !! .... sice si mohol tomu bezcitne odpilit strechu alebo spravit top chop ale viem ze je to narocne takze je to v poriadku ale parada , taketo drsne auta zo starej skoly , ktorym nevadi ani hrdza ani to ze niesu nalestene ako na vystavu su best ....... inac to oko s ustami su nalepene vsak ?
Díky moc Jojo, je to homemade decal a na tom je ten bezbarvej lak Chop top... no radši sem se do toho nepouštěl, jedna je to dost těžký a hlavně se mi to 3window coupe hrozně líbí, tak sem do toho nechtěl nějak extrémně zasahovat.