Moc pěkný, krásná proměna, chop top super, patina parádní... Přední okno si dělal nové, nebo si říznul tu původní? (taky moc pěkný) Jedině ty kola bych já osobně nedal takový balóny... ale to je řekl bych věc každého vkusu...
Drobnosti jistě...ale ještě dej pryč ty mastodontní zrcátka na dveřích a celá kastle musí jít ještě dolů na minimální vzdálenost od země... Stačí si vygooglit nějaké fotky. Pak když tak uprav kola, jestli to pude. Minimálně poklice bych víc dal do placata, takhle jsou moc vystrčené nebo sežeň z nějaké staré ameriky... Práce s kastlí je zajímava a zajíma mne čím lepíš díly k sobě.
Je to pekné, akurát kolesá sa mi nepáčia , také dáke s bielym pruhom by som tam dal
“If everything seems under control, you're not going fast enough.” - Mario Andretti "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers." - Colin McRae https://www.youtube.com/watch?v=BQXQuLe2oDM
Dík za názory.Vše zvážíma v rámci možností ještě upravím. Přední okno je původní jen je ze spodu uříznuté.Ty kola to je docela problém zkoušel jsem tam různý šířky a velikosti,uzký mě připadaly moc titěrný a malý .Nějaké s bílým pruhem jsem taky testoval. Zrcátka půjdou určitě do kopru a auto se taky může dát níž. Kovová kastle je odbarvená a rozřeraná ,střecha snížená a prodloužená.Lepím LOCTITE 424 - drží s ním snad opravdu vše. Patina se dá v tomhle případě dobře udělat obyčejným hnědým mořidlem.
dobrý dobrý....ty zrcátka tam vůbec nedávej...a chce to ještě dolů...tak 1-2mm nad podložku... A ta figurka....já bych ji nedával, bez ní to bude vypadat třebas na pozadí reálněji....nebo z ní udělej crash test dummies jako fooor