Pro dnešek poslední update. Jelikož v Brně nemá žádný vybavení, tak jsem mohl model jen celkově rozdělat a zbavit dělících nerovin. Jakmile si dovezu pilku, tak prořežu zalitý spáry kovem a dodělám základní opracování modelu.
Foto:

Jak můžete vidět na fotkách, tak na modelu místy kapota a kufr vůbec nesedí, s tím si budu muset pohrát. Kufr bude v cajku, tak toho moc na úpravu není, navíc si to pak pěkně sedne, když udělám nový panty. Předek je na tom hůř, na levé straně u světla je kapota jakoby odchlíplá, což vyřeším asi kleštěma, ale pokud to nepůjde, tak se kousek hold obrousí a dokytuje. Ale uvidíme, já doufám v to, že to půjde lehce.
Jinak přední světla jsou celkem vtipný, tyčkomet a rovnou do kovovýho výlisku "paraboly". To se bude muset upravit, buď ten kousek vyřežu úplně a vyrobím novou parabolu nebo se to nějak zamaskuje. Zadní na tom tak zle nejsou, tam bude stačí uřezat tyčky a dodělat žárovky na kovový podklad. Trochu přemýšlím nad tím vyřezat je taky a udělat rovnou pěkný paraboly s tím, že bych nepoužil ani originální sklíčka, ovšem to bude záležet na tom, jak se mi bude chtít a jak moc bude model spolupracovat xD
Konec slohovky, kdo to přečetl, tak u mě má malé +, kdo ne, tak se pak nedivte, že neodpovím na otázky, co jsou výše zodpovězené.