Tak sem se ted trosku nudil, tak sem se rozhodl pro predelani a znovuzrozeni mojeho EK9 civica, kteryho jsem puvodne delal ve stylu jako mam svojeho. nicmene se mi nepovedl lak a zalili se detaily. Takze prvni co me ted ceka, tak je pokus o odbarveni. asi zkusim domestos, ale je to lakovany normal autolakem, tak uvidim jestli to vubec pujde. dalsi problem je ten, ze mi model kdysi spadnul ze zadniho plata, kde jsem ho vozil a spadnul mi mezi kola a tam dostal poradne za usi. Pak sem ho vylozil spolu s gumama v garazi a od ty doby tam byl pohozenej mezi skelnou tkaninou. Valel se tam asi dva roky a ted postradam zadni okno a zadni svetla. Mam takovy tuseni ze by meli bejt v kastliku v honde, ale nevim no. kdyztak holt bude vystavenej jen zepredu
ted naky ty udaje.
jedna se o model hondy civic EK9 od fujimy, melo by jit o pofacelift verzi, ale predni lampy jsou predface, naraznik poface a lipy taky poface. Plan je model zrestaurovat, dat mu novej lak, kola budou ty co jsou ted na miate(BBS pavuciny), asi vyrobim i nakej lepsi vyfuk a kuzi na kapotu. jeste uvidim jak se mi do toho bude chtit.
foto: