Interiér vyzerá fantasticky (i keď musím priznať že o niečo viac ma zaujíma karoséria, som fakt zvedavý ako to zmákneš a aj sa na to teším

) Ja viem že je to asi trochu nemiestne pri tak skvelej práci, ale mal by som k tomu dve malé poznámky - neber to v zlom, naozaj sa mi celá MX-5 páči a veľmi, skôr len chcem povedať čo by tomu podľa mňa pomohlo

Takže:
1) tá dlhá ručka mi tam stále nevonia, skôr by ju spravil rozrezaním pôvodnej - madlo nechal z krabičky a stredový diel nahradil kovaným, to zvládneš - stačí narezať z akéhokoľvek zvyšku leptov ("stromčeka" leptov) a urobiť diery
http://espimages.biz/2386/I/557/7/images_vxs.jpg2) Pásy sú fakt super, oceňujem že si dal Takaty a páči sa mi aj ten kontrast na červených sedačkách

Ale čakal by som, že budú uchytené nejako takto, teraz to vyzerá že proste len visia, resp. takéto uchytenie sa mi zdá lepšie ako na zadnú stenu či do podlahy

Tak ešte raz - nechcel som buzerovať ani nič také, iba pomôcť, príp. pridať nejaký nápad ako to vylepšiť, dúfam že to neberieš v zlom

Naopak, myslím si že momentálne je toto určite jedna z naj stavieb na fóre a rád sa sem chodím pozerať, držím palce s karosériou a teším sa na ďalšie fotky