Leštění bude taky dobrý, jen tam dej víc bezbarvýho laku, ale ne najendou, jinak ti to sežere barvu A aspoň ta druhá Miata našla uplatnění i jako ta špinavá obouchaná červenočerná verze
volaknuto bohuzel nemam sterilni prostredi a je tam zalakovanej nejakej bordel nicmene vybrousit uz nepujde, protoze je nejspis v prvni vrstve a obrusovat celej model se mi fakt nechce akorat bych ho tim znicil
Já bych řekl, že se tomu nic nestane, ale víš co, vem si kus kartonu/papíru/plastu. Nalakuj na to bezbarvý a pak to stříkni ještě tou černou. Když se nic nestane, tak to můžeš udělat na modelu
dneska taky nic. ted sem prijel z prace, takze bych to dneska tak akorat dokurvil. a od zitra az do soboty na to cas nejspis nebude. i kdyz chybi jen par tahu a pak vymyslet jak protahnout spary. respektive cernou se mi do toho sahat nechce a seda mi prijde divna
spary musej bejt cerny .... ja teda sedou tmu nikdy nevidel ... ale musej bejt tenky ... takze ostrej skalpel ... lemne protahnout sparu .... napustit hodne rozredenou cernou (tak ze stetcem tuknes na sparu a ze stetce to stece do cely spary..) no a pak to jen otres papirovim kapesnikem ... a barva ti zustane jen v ty tenky spare po skalpelu .... jednoduchy, v pripade potreby snadno opravitelny nebo i sundatelny .... a asi nejlip vypadajici (pak jedine tenkej sparovaci fix .. ale ty casto nechavaj lihovkovej odlesk a celkove podle me fixy a modely k sobe moc nejdou....) kazdopadne miatka se mi libi hodne a tesim se jak dopadne po doskladani .... jen ty svetla mi neprijdou tak nejak dodelany .. (spara mezi bokem svetla a vrchnim krytem mrkacky)...
Já se docela bojím ze to s černýma spárama bude vypadat hráčkoidně. Ale asi to zkusím na bílým r32 co mám doma. Pokud se mi to nebude líbit,tak je radši nechám bílý.
Způsob, který píše dawe je asi ideální. Ale já bych si na protahování spár skalpelem po nastříkání barvou netroufl ani teď. Kdysi, když jsem dělal Silviu, jsem jednoduše spáry napustil šedou/světle šedou revellkou a nevypadalo to zle si myslím
tak dneska vecer v hotovkach ale bez spar. zatim je necham origo. nelibi se mi to na tom bilym aute. nemuzu si pomoct. treba casem vymyslim nejakou variantu vytazeni