herkulesem se lepí jen bezbervé díly (disperzním lepidlem jako např. herkules) ono totiž zprůhlední a nezanechává stopy ani žádné výpary na lepení dílů buď normálně sekunďák nebo modelářské lepidlo na bázi rozpouštědla
sry za ot ale maš něco v planu nejakej new napad nebo model kary treba a jinak že si byl v TM v minigarzi tak jeste jednou sory za ot a držim palce s ostatnima modelama
sorry za ot: kdyz tak mluvis o te minigarazi tak jenom chci upozornit drzte si fotky ve velkem formatu... ja uz jsem tam mohl mit navod ale diky te minisize, co je tady... jsem neprosel. A na pocitaci doma nevim jestli je mam ve velkem...
Nápadů by bylo.........třeba předělat Supru od Tamiye na Targu.......Nissan Silvia S15 na cabrio.......Toyota Odysey v DUB stylu........300ZX vytuněný, že by to nikdo nepoznal.........ale dřív, než si koupím novej model, chci pár modelů dokončit
A k těm velikostem fotek......myslím, že na tom nezáleží.....je to o domluvě.....já například fotím do TM fotky s velkým rozlišením a on si s tím jejich grafik poradí......v TM jsou stejně malé fotečky, takže by stačily malé......
Ty rámy jsou natřeny matnou od Revellu.....dělal jsem to včera v noci a dnes ráno.....cca 4 hodiny......fakt pakárna.....nesnášim tudle část stavby Na příštím modelu to zkusím asi střinout sprejem.......
A ty hrany čirejch, to je procházka růžovým sadem........chytnu si je do pinzety a obtáhnu černým zvýrazňovačem
jj revelou som sa uš naucil aj ja som na prvych modeloch hentak spiskal(vrstva na vrstvu) ale casom ti to pride (ja pouzivam pasku amam to tak za 2hodky super hotove inak svetla mas krasne tizavidim
to obtahovani jsem delal u supry a ty svetla byly tak zbrouseny, ze to nemelo hrany a delal jsem to klasicky stetcem a cernou matnou... next time to udelam jako ty... nicmene duvod, proc jsem to tak delal byl ten, ze jsem to zaroven vyuzival jako lepidlo...
ty ramy sprejem se proste bojim... videl jsem hrozne modelu(a me se to stalo take) kde se po dodelani ramu pri stahova pasky stahnul i lak...