Abych nevypadnul ze cviku, tak si dam hned dalsi model. Dostal sem ho nedavno od pritelkyne k svatku. Jedná se o toyotu celsior z roku 2004 od aoshimy. Defakto budu stavet krabicku, protoze model uz je upravenej sam o sobe. Takže nepůjde o nic extra náročnýho, ale konečně budu mít něco moderního a obrovskýho právě jsem to vybalil, takže zatim není žádný progress. Takže pouze ilustrační fotka.
Jooo, werfeny jsou parádní kola! Si všimni, že Celsior a policejní GRS182 maj uplně stejnej podvozek Tak teoreticky ti stačí udělat jeden podvozek a mužeš měnit kastle Držim palce na další progress
jako uchyceni myslis? uprimne jsem poldy nemel jeste poradne rozbaleny. Ale tady je stavitelna vejska podvozku pomoci sroubů. mrknu na to kazdopadne police car budu delat az se dostanu k obednavce z CMK pro nejaky veci
Nn, on celej podvozek je převzatej s Celsiora do policejní Toyota, včetně vejfuků Já dneska zamakam na poldovi, trochu jsem odsral lak, ale nevadí Tak třeba ty policejní káry dáme vedle sebe někde
nalakovano a hotovej interier V utery odjizdim na dovolenou, tak az pristi tyden to vezmu bezbarvym. Jen premejslim jestli ho mam dat na samaky, nebo samaky az na nej....