Auto sem původně chtěl udělat trochu jako "leštěnku" ale pak jsem dostal tip na to že bych z toho mohl udělat Drift car...
Takže se šlo na věc...
Jako základ mi posloužil Nissan 300ZX Fairlady od tamiye 1:24
Bohužel jsem z jara přišel o mobil takže nemám foto ze stavby...
Ale probíhalo to následovně,auto sem z části složil,a zas rozebral,Hlavně interier...
Původní sedačky jsem zahodil "daleko" a nainstaloval pouze jednu sportovní pro řidiče...
Dále byl na řadě rám,ten je poskládaný z jednotlivích kusů "stromečku"
část interieru jsem zakrytoval plast. destičkami a natřel na stříbrno(plechové dekly)
Na palubku se nandali nový tři budíky,i s kabeláží...
Ruční brzda se vyměnila za Ruční brzdu z Subaru Imreza WRC a řadička zustala původní..
Motor-motor "V6tka" zůstal téměř seriový až na Vzduchový filtr vyvedený vedle předního světla,dále vzpěra na tlumiče,a nějaké ty kabely,Lakování podvozku je myslím celkem jednoduché-Matná šedá,černá,lehce červená a stříbrná...
Výfuky zustaly taky téměř původní,Jediné co se změnilo jsou koncovky,který jsem udělal z železný trubičky...
Co se týče kastle tak zustala seriová-ale budu na ní "snad" ještě pracovat,jediné co se změnilo je sání a výdech na kapotě,a zahlazení klik,lak je "zatím" černej,mám v plánu do budoucna udělat nějakou strakatou Driftovou "divočinu" s potiskama...
Zatím jsou potisky jen na kapotě a oknech(TOP SECRET,Tuning. značky a závodní číslo 11,a webovka Topsecretjpn.com na zadním okně)
Kola jsou v předu s límcem,a vzadu obyč užší než ve předu(při reál. driftu se ty zadní stejně mění furt dokolečka,tak proč tam dávat něco Extra)
No a ted pár fotek-přidám další hned jak začnu dělat na kastli..