díky chlapi mám nalakováno. chtěl jsem zkusit bílý lak, ale to je snad nejhorší barva. všechno je na ní vidět a pár smítek se mi prostě nepodařilo zachránit. nebyl bych to já, kdybych opět neměl problémy kastli jsem měl poprášenou surfem od Zero paints, ale našel jsem malé škrábanečky, tak jsem to jemně přestříkl plničem od motipu, aby se vyplnily a následně jsem všechno přebrousil a aplikoval znova bílý surf. Jenomže na dvou místech se mi udělala bublina a musel jsem to složitě opravovat. po peripetiích jsem nalakoval 2 vrstvy bílého laku od ZP a všechno vypadalo suprově. umístil jsem teda dekál brzdového světla a jemně poprášil 1K lakem taky od ZP. potom se mi ale pokazila pistole, resp. odumřelo těsnění u trysky, takže se pistolce prostě nechtělo. zkusil jsem to teda zalít 3 vrstvami laku TS13 od tamky a světe div se, ono to vypadá docela hezky sice povrch má své mouchy, bude potřeba přeleštit a srazit jemný pomeranč, ale na první bílou kastli jsem docela spokojený
díky ještě někdy vyzkouším černou. myslel jsem, že bude horší, ale na ní aspoň nebudou vidět smítka
jinak pár fotek ještě před leštěním. přítelkyně prohlásila: "konečně to už vypadá jako auto"
bílé je tam hodně, ale až se dodělají těsnění, spáry, světla a podobné blbinky, tak to bude určitě lepší jinak mám dilema, jak mám uchytit střední část křídla při potahování karbonem. mám přesně vyřezaný a vybroušený díl a rád bych ho potáhnul najednou. nějaké rady?
s tim potaženim sem na tebe docela zvědavej. párkrát sem se pokoušel na jednou a marně... pak nasdílej zkušenost. Jinak při kolech rovně ti ty předky lezou, pouprav to. Jinak se hodně těším na výsledek!
děkuju chlapi pomalu finišuju. Supřici jsem vyleštil, nejprve 2000 pod vodou a následně pasty tamiya, následně vymaskoval těsnění oken, torpédo, stříknul polomatnou černou, začistil párátkem a natřel světla šedou metalízou Pořád jsem přemýšlel, co provedu se spárami. Bál jsem se, že když je udělám černé, tak to bude vypadat jako omalovánka a zase šedé spáry by vypadaly blbě. Tak jsem zariskoval a podle návodu od DORIS jsem udělal spáry černé a výsledku absolutně nelituju Zbývá potáhnout spodek kapoty a křídlo karbonem, nastříkat výfuk a čočky světel (hrany) chromem od Alcladu a můžeme pomalu skládat, mám z toho radost
Hele jeste dodelej nejakou sparu na zacatku prahu. Mit to takhle spojeny je blbost. Jinak kola bych si na tom umel predstavit min tuningovy - treba TE37, ale i tak to vypada moc pekne! Hrozne se mi libi ten interier
díky. spáru na prahu jsem měl udělat dřív, ale teď už ji tam dodělávat nebudu, špatně by to dopadlo. jinak jak míň tuningová kola? vždyť ty radíš volky a já tam mám taky volky ale tak pro klid duše... mám i TE37, ale až tak se mi na této konkrétní supře nelíbí v mé kombinaci