Tak zase jsem cosik podělal na Civicu, momentálně mám nalakované kola do základovky, budou potřebovat ještě trošku přebrousit na hranách. Model jsem odbarvil, vnitřní část jsem moc neřešil, protože stejně nepůjde vidět. Navíc nemám žádnou nádobu na vytvoření lázně, ve které bych ho mohl přes noc okoupat.

Při hrubým spasování dílů mě trochu štvou ty otevírací díly. Zadní víko budu muset vypodložit, aby sedlo na rovně, dveře jsou taky spadnuté a zavřené příliš dovnitř. Kapota celkem jde, až na ty 2 výstupky u středové masky, které budu muset přepracovat. Jinak jsem celkem nadšenej jak to vypadá

Gumy jsou z původních kol, jen jsem je trochu seříznul, ale beru si je s sebou do Hr a přejedu je na soustruhu, aby vypadaly trochu k světu. Navíc je rozříznu a střed nastavím nejspíše tmelem. Uvidím jak to ještě vykoumám. Na jednu stranu by slicky řešili vše, ale na druhou stranu to jsou přece jen stretche a ty by s holým vzorkem vypadaly docela divně

Konec tlachání, zde je foto

PS: Toho, že zadek sedí více si nevšímejte, je tam trochu víc místa v podběhu, takže si model více sedne. Předek půjde níže, stejně musím přepracovat uchycení kola a tlumiče.