Ford Mustang 2005

Všechny modely značek americké výroby... prostě Muscle

Moderátor: WjeteF

Ford Mustang 2005

Příspěvekod hozila » 12 úno 2012, 13:26

Materiál: plast
Výrobce: Rewell
Měřítko: 1:24

Takže toto je můj nejnovější projekt Ford Mustang GT 2005. Před asi pěti roky jsem byl obdarován plastovým modelem od firmy Rewell. To že je to amík mě nesmírně štvalo ale bral jsem to tak že je to můj první model auta (dřív jsem lepil letadla a lodě) a na něčem se to naučit musím. Tak jsem se do něj dal a jak je vidět na fotkách dopadlo to dost hruzně. Povedlo se mi trefit příšerný odstín barvy (tenkrát jsem ještě natíral štětcem), prasklo mi zadní sklo, barva vůbec nechytala, model jsem podral příliš hrubým šmirglem prostě model tak akorát do koše. Model jsem nakonec nějakým dodnes mi nepochopitelným způsobem dokončil a strčil ho do skříňky s tím že to byl můj první - tak co.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nicméně štvalo mě to příšerně štvalo tak jsem nedávno ráno vstal, vzal kudlu a uříznul střechu - tím jsem se zavázal k pokračování.

Takže auto bylo ponořeno do brzdovky, to co zbylo jsem ještě vzal šmirglem, zakitoval velké díry, astříknul základem. Přišel na to šedý horní lak (měl jsem s ním strašné potíže: tryska se ucpávala, zamrzala, nestříkala vůbec, stříkala pořád, stříkala úzký silný proud, stříkala dva úzké silné proudy do stran, rozparašovala perfektně, jen s tím problémem že mě do obličeje - prostě skončila v koši a byla nahrazena mladší kolegyní// barva neschla, dělal se na ni pomík, no prostě děs)

Potom jsem hodil kola do černé, rozdělal, přelakoval a znovu seskládal motor, nalepil koncovky výfuků (vyrobené z bombiček do plnícího pera), přebarvil vnitřek a podvozek.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ty koncovky výfuků samozřejmě zkrátím.
Dobudoucna bych chtěl: - vyrobit přední sklo (staré prasklo při sundavání)
- zadělat škvíru mezi kastlí a interiérem
- nalepit světla, a přední mřížku
- vyřešit nedoléhající kapotu

Prosím o rady a tipy :w00t: :w00t: :w00t:
Naposledy upravil hozila dne 21 úno 2012, 18:19, celkově upraveno 1
hozila
1:72

Re: Ford Mustang 2005

Příspěvekod Patas » 12 úno 2012, 14:31

No vyzerá to zatím hrůzno, ale jsem zvědavej, už se těším na konec ;) :)
Patas
1:24

Re: Ford Mustang 2005

Příspěvekod Martin » 12 úno 2012, 14:33

Sry ale je to divné.Radšej ho poriadne dokonč,pomaznaj sa s ným a uvidíš bude to lepšie ;) Pri prerabke držím palce ;) :)
Skate is not a crime!!!
Martin
1:18

Zpět na American Scene