Vypadá to parádně.... s tou černou střechou zajímavě, tradiční je spíš spodek tmavší vršek světlejší.... zajímalo by mě na co tam máš ten hřebík....a počkej na slunko a nafoť venku....
ne... Jinak Cadillac 58 skoro hotovej Trošku protekla barva, ale už je to OK motorák na Mustanga sem dal do modrý... konečně sem sehnal moje vysněný kola Pořídil sem si další Eldorado 1959 (bohužel je ale v hrozným stavu...A to mu mělo jen chybět jedno kolo ) Na zkoušku přiložený kola A jako takovou oddechovku sem si postavil low rider-Ford Victoria 1953 1:24(pořádně nafotím a dám do hotovek)
Ozaj by si mohol nieco skusit , myslim ze jednofarebnych obycajnych mas az az navyse na takom aute nieje hanba mat extravagantny lak , ten vzdy patril ku lowriderom , ale samozrejme tvoj model , tvoj vkus
Díky... 58 hotová, ale já jedu dááál na bílým Eldoradu 59 opraveny sedačky, komplet vyčištěnej interiér, komplet rozebráno, zahlazenej přední znak a díra po zrcátku, ještě musím trošku doladit zadní ploutve, chybí tam kus chromu, takže asi mě ještě čeká nějaký to broušení... No ale hlavně, už mám uchycený ty low rider kola Podvozek taky komplet hotovej, mám tam udělanej štelováček, takže zvažuju že do kufru udělám vzducháč... co myslíte? Tady foto nahoře: a dole
Urcite daj vzduchac ako vravim , este zaujmavy lak a bude to bomba !! nemusia to byt zrovna tie plamene ..... uz sa aj ja musim konecne pustit do niecoho , ma tu motivujete vsetci, len keby bolo viac casu
Ty kola jsou fakt parádní.... S lakem opatr, někdy míň je víc.... Já bych dal nějakou výraznou červenou nebo bílou slonovou kost. Nechám se překvapit....
Tak nalakováno, vyleštěno... A jelikož sem při snaze opravit šišatý volant ten volant zničil úplně, tak sem musel vyrobit nový Á ještě sem udělal ten vzducháč a trošku sem si pohrál s chromem...