Takze v novy rok som zacal po americky po nie prilis vydarenom Skyline som sa pustil do jednej z mojich srdcoviek a to do Chargera . Stravebnica je od Revellu a mierka 1:25 takto si to predstavujem na konci : dnesna praca:
černej Charger 68... paráda, tak na ten se hodně těším, držím palce! Lak vypadá dobře, ale strašně se mi líbí ten motor... Taky sem rozšířil o svojí sbírku o pár Amerik, sem rád že je taky někdo dělá Kolik jich máš?(Amerik...)
Vdaka tak zacal som s tym nedavno a toto je zatial moja 4. amerika .... mam Escalade, Mustang Shelby GT350 a Covette ZR1 ale urcite este niake pribudnu
Jedinný co mě napadá je líh, to by ti lak poškodit nemělo, ale zase nevím jestli to sundá i to lepidlo... každopádně to půjde acetonem, ale to ti poškodí asi i tu barvu, a jestli to máš na Chargerovi(jako na plásťáku) tak to radši nezkoušej, nebo fakt hodně opatrně... Ale zkus ten líh, maximálně to s tím neudělá nic(každopádně lak by měl zůstat OK) Jinak taky mám pár amerik...
ten motor je strasnej zadny detaily a cely to je takovy podivne zality. Udelej aspon vika ventilu jinou barvou a dodelej nejaky detaily. Kola jsou maly, zkus sehnat jiny. Celkove si dej vic zalezet, nektery veci jsou takovy nedotazeny az bych mozna rekl odflaknuty
V motoru se mi nelíbí ta jedna velká oranžová jednolitá věc, ale ono to v podstatě tak vypadá i na reálném autě. Zkusil bych tam něco trochu domalovat, nebo to zkusit nějak "vystínovat" washem, aby to nepůsobilo tak jednolitě, ale jinak se mi baterka, kabely a zbytek motorového prostoru líbí. A kola jsou malý, ale na tohle auto mi ty malý kola sedí, takže bych je i nechal
Skusim sa s tym pohrat , ja som to na zaciatku neriesil pretoze som motor farbil podla predlohy z netu momentalne sa kazi vsetko mozne takze starosti navyse
áá další postup, to sem rád Ten motor bych nechal, 440magnum byl vždycky celej oranžovej, ale jestli to nechceš mít všechno oranžový tak bych zkusil víko ventilů do černý a ala Mopar performance... Ale nechal bych to tak jak to je, prostě to k 440 magnum patří... Jinak kola možná zkus z Chargera 69 od Maista...