CHEVROLET MONTE CARLO LANDAU COUPE

Všechny modely značek americké výroby... prostě Muscle

Moderátor: WjeteF

CHEVROLET MONTE CARLO LANDAU COUPE

Příspěvekod die.sel » 23 čer 2010, 23:08

Takže zavítám i sem mezi Americký V8ky...
Do nedávna jsem se zabíval pouze evropany a asiaty,ale dostal se mi pod ruce Chevrolet Monte Carlo od Trupeter,v měřítku 1/24...
Jistě mnozí z vás viděli Fast n´ Furious 4( na začátku-černý Buick Regal)
Tak v tom stylu jsem chtěl auto udělat-bohužel jsem ze začátku jara přišel o telefon tudíš nemužu dát foto z výroby,mám foto jen už hotového modelu...
No ale tak něco málo z úprav-interier je to v celku jasný-ve filmu to byl jednoduchej volant budíky,a zbytek plechy...
Tak jsem to udělal taky Volant Sparco,sedačky Sparco,Budíky,a zbytek odřezat a pokrýt plast.destičkama a zalakovat stříbrnou,do kabiny ještě Ochr. Rám a lahev s Nitrem...
Co se týče motoru,udělal jsem seriovej základ a náký věci na víc,jako malej chladič na víc v motoru,a kabely,trocha laku a konec,nic víc...
Radikální změny byli na podvozku-jelikož firma trumpeter dělá model jen s pevným(nepohyblivým) podvozkem tak jsem si řekl že ho předělám aby byl pohyblivý...
Takže motor o 4mm dopředu před nápravu,přední náprava z mercedesa CLK...
Zadní náprava z mercedesa SLK,pod zadní nápravu přišla dvojice tlumičů,a dvojice obyč pružin...
Jelikož nápravy nebyli zrovna nejširší a podběhy velký,musel jsem sehnat a upravit kola...
Kola jsou Z nissana 300ZX,1/3 kola z vnitří strany šla na vnější kraj,takže vznikl poměrně velký límec...
Zatmelit logo Nissanu,přebrousit otvory,a nalakovat do lesklý černý...
Co se týče laku auta-jako ve filmu,Lesklá černá...
Ještě chybí dodělat nějaké detaily jako potisk budíků(NEJSEM LEMPL,JEN NEBYL ČAS)
Dolakování víka kufru v levém horním rohu,hranu od kufru,dopasovat podvozek s karoseríí atd...detaily,ale podstatný...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
No k laku se zmiňovat moc nebudu-myslím že se povedl-leštěno jen jednou a to jen trošku...
die.sel
1:87

Re: CHEVROLET MONTE CARLO LANDAU COUPE

Příspěvekod dawe82 » 26 čer 2010, 10:04

proc ty kola vypadaj jak napatlany lihovkou ? a proc podvozek neni poradne natrenej kdyz uz je barevnej ... a prosvita tam puvodni plast ? z interieru neni videt vubec nic ale je jasny ze ten ram je hodne tlustej .... aspon ze to je v rozestavenejch ... treba s tim pujde jeste neco udelat .....
authorized AUTOart reseller
die cast 1/18,1/24,1/43,1/72 + plast 1/24
Obrázek
dr30 hr31 the boxes of power
moje sbirka
http://www.scalecars.cz/forum/viewtopic.php?f=82&t=4705
dawe82
1:1

Příspěvekod r1card1 » 26 čer 2010, 11:32

kolesa z 300zx :evil: boli krasne pokovane....... :scared:
Richard 16 rokov

Obrázek
r1card1
1:18

Příspěvekod die.sel » 23 srp 2010, 09:57

Takže tu mám další Up,motor jsem vyndal z auta ven kvuli nějakým drobným upravám,a dolakoval jsem podvozek,předělal rám v autě,za tenčí...
A tím ostatním se budu zabejvat až později ted nemám moc času,foto přidám později...
die.sel
1:87

Zpět na American Scene