Ford Mustang 67' By : Buchta - Lak

Všechny modely značek americké výroby... prostě Muscle

Moderátor: WjeteF

Re: Ford Mustang 67' By : Buchta - Lak

Příspěvekod dawe82 » 19 bře 2010, 18:59

na tohle auto mam nazor jasnej ... :) jedina jako gt390 v highland green a radsi 68 .. ta ma lepsi ty nadechy na boku ... i kdyz nejsou funkcni stejne jako lapace na sloupkach ... kazdopadne v ty zeleny ten model byl kdyz si ho koupil a to maisto vypadalo fakt priserne .. to co si s tim ted proved je sice pro nas co delame ty seriovky a klasiky pekna prasarna (a este ta zmrvenina ze 60s co s mustangem nema nic spolecnyho .. :D) kazdopadne to vypada aspon zajimavejc nez to bylo .. a pokud se ti ta barva atd libi tak je to jedine dobre .. :) ale chtelo by to nejakou fotku na svetle ... nejdriv se mi ta stribrna hrozne libila (na tech fotkach s asi jeste mokrym lakem) a na tech dalsich to vypadalo jako flop a nebo si dal fotak davku lsd.... a ta cedule je jasna ... chtel si toho zmetka servat kde je ta krabice kterou se furt nemuzu dokopat odeslat .. (vzdycky mi do toho neco leze ...) ale ted musim poslat neco vencovi95 a schimanskimu takze zrovna tvoja krabice je uz i pripravena a olepena ... takze v utery nebo stredu du na postu ... (konecne uz konecne .. :)) ale asi ti tam jeste prihodim nejakyho frantu jako bonus za to moje neschopenstvi s odesilanim .. :))
authorized AUTOart reseller
die cast 1/18,1/24,1/43,1/72 + plast 1/24
Obrázek
dr30 hr31 the boxes of power
moje sbirka
http://www.scalecars.cz/forum/viewtopic.php?f=82&t=4705
dawe82
1:1

Re: Ford Mustang 67' By : Buchta - Lak

Příspěvekod Buchta » 20 bře 2010, 07:23

ooo :) děkuji, nafotim to na světle, ještě to musím trošku přeleštit :) a bude to ok :)
I'm Peugeot Fan :pohar:
Peugeot 406 :-*
project:
CCF:20%
R4:50%
Comming soon:C2,205 EVO III-comeback, 406 coupé, xara project
Buchta
1:18

Předchozí

Zpět na American Scene