Chevrolet Camaro 1:18

Všechny modely značek americké výroby... prostě Muscle

Moderátor: WjeteF

Chevrolet Camaro 1:18

Příspěvekod PitrsCZ » 01 úno 2014, 22:33

Dlouho jsem sem nic nepřidal, tak je na čase to změnit.

Sice to není můj model, ale kamarád si přál ve svém Camaru zprovoznit osvětlení ovšem tentokrát i s Angel Eyes... Tak jsem zkoumal zkoumal a nakonec vyzkoumal a dneska sme se pustili do výroby.

Ještě to není ani z daleka hotové, ale AE už máme funkční, teď už je nějak dostat do auta :) Problem byl uz vyvrtat a vybrousit diru na svetla. Svetlo ma vic jak 5mm v prumeru a maska je dost nízká, takže to bylo o fous aby se nám nezlomila.

Přihodím pár fotek
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Je funkční i čočka, ne jen samotné kroužky
Obrázek
PitrsCZ
1:87

Re: Chevrolet Camaro 1:18

Příspěvekod Budik » 02 úno 2014, 00:24

Vypadá to moc dobře :) Já už mam dlouho nastudováno jak na ně, ale zatim jsem se nedostal k ničemu, kam by šly a hodily se tam. Ale lákaj mě už dlouho, protože to vypadá fakt krásně :)
Budik
1:24

Příspěvekod PitrsCZ » 02 úno 2014, 12:09

Musim rict, ze je to fakt pakarna to delat, ale da se to ;) Jen sranda byla sehnat akrilatovou trubku... kvuli cca 5cm sme museli s kamosem koupit 2m :-D
PitrsCZ

Příspěvekod Giavvini » 02 úno 2014, 13:07

To vypadá parádně, zase povedeš z auta dráty nebo budeš dávat baterku? A když se v těch světlech takle vyznáš tak bych se tě rád na něco zeptal...
Mám Cobru 427, příprava na lakování téměř hotová, už jen dobrousit nastříkat a hotovo... Jenže... K autu nemám zadní světla, nenapadá tě jak/ z čeho je vyrobit? takle to vypadá:
Obrázek
Giavvini
1:43

Příspěvekod PitrsCZ » 03 úno 2014, 15:47

Ja vzdy elektriku resim externe. Do toho Camara by se asi baterie vesla do motoru, ale pristup je tam na .... a bojim se, ze bych pak pri demontazi vyrval svetla :/

Z ceho vyrobit svetla tezko rict, asi bych vzal nejaky vetsi cerveny LED a z nich si vybrousil potrebny tvar.

Jinak tady je jeste video jak to sviti :)
http://www.youtube.com/watch?v=I2MpyvJEtl0
PitrsCZ

Zpět na American Scene