HOTROD potřebuju rady! by MrFranklyn!

Všechny modely značek americké výroby... prostě Muscle

Moderátor: WjeteF

HOTROD potřebuju rady! by MrFranklyn!

Příspěvekod MrFranklyn » 19 úno 2013, 18:41

Zdravím, budu stavět Hotrod na zálkadě Mercedes SSL z roku 1932. Bude to zatím moje nejsložitější přestavba. Potřebuju pár rad. Otázky jsou u fotek. O laku zatím uvažuju chtěl bych ale nějakou matnou - buďto šedou hnědou červenou nebo černou. Chtěl bych tam na dveře nějakej ornament - třeba piku nebo kartu nabo nějaký válečný motiv a nevím jak ho mám udělat - poraďte.:) Interiér budu vymýšlet za pochodu. Motor bude V8 se dvěma karburátory z AC Cobry.

Zálkad ze kterého budu těžit.:D :D
Obrázek

Spáry chci zakitovat a výstupky po stranách upilovat - nelíbí se mi.
Obrázek

Tady nevim, jestly celou zadní část zakitovat a vybrousit, nebo zachovat rezervu - poraďte.:)
Obrázek

Takhle bude vypadat rám. Zadní náboje kol budu muset dát trochu blíž k rámu - vlastně, rovonou na rám. Dále pak přední uchysení kol budu muset dát také uplně k rámu ale zaroveň je potřebuju posunout to kousek blíže (na místo červených puntíků). Tím se ale stratí možnost natáčení kol. Dále poté celou přední část rámu uříznout a rám tím zkrátit..:) je dešlí než karoserie.
Obrázek

První kola (z kamion) pujdou do zadu dopředu se nemužu rozhodnout - pomožte.:)
Obrázek

Díky.:)
MrFranklyn
1:87

Re: HOTROD potřebuju rady! by MrFranklyn!

Příspěvekod Ludo44 » 20 úno 2013, 10:42

poviem ti len môj nazor :) špary a vystupky by som nechal ten zadok by sa mi viac pačil obly bez rezervy ,ten ram z predu urezať ale celu napravu posunuť do zadu zachovaš si aj natačanie kolies,a kolesa do predu asi tie vypletane ;)
Ludo44
1:24

Příspěvekod MildaS » 20 úno 2013, 11:04

Můj názor:
Jednu spáru bych nechal, místo pro rezervu taky, ale upravil bych je, aby to odpovídalo realitě a rezervu tam třeba ani nedával.
Když vidím rám vedle karoserie, tak se mi zdá, že chceš přední nápravu posouvat až moc dozadu, ale třeba klame fotka. Z toho náklaďáku máš všechny kola? Jestli nebudou moc velký, tak bych dal klidně kamioňácký kola dopředu i dozadu :)
MildaS
1:18

Příspěvekod MrFranklyn » 20 úno 2013, 16:57

Diky za rady..:) ta kamionácké kola mužu přezout budou tímpádem menší..tak jsem uvažoval že je dam i dopředu ale nvynikly by brdové kotuče..:( no uvidime.:) každopádně díky za rady.:)
MrFranklyn
1:87

Zpět na American Scene