audi TT

Všechny modely evropských značek od Audi až po VolksWagen

Moderátor: WjeteF

audi TT

Příspěvekod ske-le-ton » 01 úno 2010, 21:48

Výrobce: Welly
měřítko: 1/24
úpravy: sníženo, kola z golfu R32 s proužky, oranžovo černá barva, černá půjde přes kapotu střechu a kufr, zahlazená zadní spz, interiér
Je to začátečnická práce tak prosím rady. bude to dárek pro slečnu

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ske-le-ton
greenhorn

Re: audi TT

Příspěvekod MiLič » 01 úno 2010, 22:21

Člověče to se mi nezdá to já si budu must ověřit :-D Né nevím no já osobně bych tvé plány na tt nevolil,ale je to věc názoru 1000 lidí 1000 názorů ;) jinak hodně štěstí a vím tě tu ;)
MiLič
Moderátor

Příspěvekod MiLič » 01 úno 2010, 22:41

ted jsem si ještě přečet lže to bude pro slečnu? Tak já bych volil barvu jasnou Černou klavírovou s růžovou :-) a v interiéru púolomatnou nebo matnou černou :-) Ale to ej můj názor :-)
MiLič
Moderátor

Příspěvekod ske-le-ton » 01 úno 2010, 22:43

no nevím já moc růžovou nemusím. už to jednou byl skoro hotový ale když sem strh pásku na oddělení barev tak to šlo i s lakem...a vypadá to dobře,...
ske-le-ton
greenhorn

Příspěvekod Joseph » 01 úno 2010, 23:33

Nejprve tě tu vítám, ale hned poté začnu s konstruktivní ritikou. Fotky nic moc, měl bys na tom zapracovat. Oranžová patří k černé barvě již odedávna. Tahle kombinace je skvělá,ale volba kol nikoliv. Tyhle disky od Maista nejsou nic moc, chybí jim šrouby, nějaké normální tvary atd. Volil bych jiné. Pokud je to pro (tvou) slečnu, tak by nebyla marná černo-růžová nebo šedo-růžová barevná kombinace.
Volba modelu není špatná, ale jsou i lepší modely, které se hodí podarovat slečně.
Obrázek>>>flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
Joseph
Moderátor

Příspěvekod ske-le-ton » 02 úno 2010, 19:20

děkuju za rady všem...jsem rád že jsou tady na fóru i normální lidi a ne jen několik těch se skvělým názorem ale levýma rukama. nemáte nějakej typ na auto pro slečnu? já miluju silný sportovní auta a moje slečna taky..
ske-le-ton
greenhorn

Příspěvekod mirec017 » 02 úno 2010, 19:45

ja ta tu vitam tiez :) tuto audinku ale v mierke 1:18 som dokoncil asi pred mesiacom.. ja som ju nechal v bielej.. ale v oranzovej je ties Super.. a suhlasim s Josephom.. kolesa si zozen nejake ine a trosku mensie lebo to aspon co vidim na fotkach stoji trosku visie aj po znizeni.. a nemislim si ze ked je to auto pre holku nemusi bit na nej ruzova.. podla mna bi na nom mala bit farba ktora sa paci jej ;) takze vela stastia prajem :)
mirec017
1:72

Zpět na Europe scene