Zdravím, aby jste neřekli, že se u mě nic neděje ( taky se nic neděje, tohle jsou staré fotky

) tak dávám alespon fotky posledního modelu, do kterého sem se po delší odmlce pustil.
Jedná se o Golf mk5 Gti od Norevu, který sem se snažil upravit podle reálné předlohy zeleného Golfu z Anglie od TUKcustoms.com.
Mezitím sem se dočkal od Miliče kol z pochromování - BBS RS .
Dále sem dodělal rozšíření lemů - vzadu nové růžky prahů překrývající roztažené lemy, zadní podnárazník R32 sem koupil jako odlitek z německa u kterého sem dodělával díry na odrazky a US výklenek na SPZ, zahladil sem znak na kufru, vyrobil masku bez znaku ( díky M!chalovi za pujčení mřížky z G6 ) , zahladil výřez na znak v kapotě a díry po přední SPZ a zbrousil vystouplé lišty v předním nárazníku.
Potom sem celý model připravil pod lak a nalakoval zeleným lakem - namíchaným podle receptu, který mi prozradil majitel - 50% zelená perleť z Lamborghini a 50% tmavě zelené z Hummeru H2. Ve finále polil bezbarvým lakem a vyleštil.
Nejhorší bylo sehnat autolaky, kde byli schopný mi tuhle specialitu namíchat do spreje

Na každé fotce vypadá lak jinak a asi je trochu víc tmavší, prostě to na modelu tolik nevynikne - zato třpitky až moc.
Potom sem ještě nabarvil středy kol do stejné barvy, nalepil na středy loga BBS a nalakoval střed předního nárazníku do černé lesklé. Model sem měl na sraze v Pardubicích a od té doby sem na něj nesáhl - ta lenost mě jednou zabije
dost slohů - nějaké foto ze stavby

po laku - moje lakovací podmínky

bez leštění

z Pardubic od známých